Bygaden 95, 8700 Horsens

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Spændende villa med 212 funktionelle kvm samt et stort værksted på 104 kvm på hyggelig grund i Stensballe!

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Søger du en fantastisk beliggenhed i populære Stensballe tæt på skole, institutioner, indkøb, idræt og golfbane og samtidig med muligheden for at have et stort værksted så har du her muligheden. Villaen ligger på en 1624 m² stor grund, og værkstedet, der tidligere har været brugt som maskinværksted, er bygget i 1976 og udgør hele 104 m². Her er der masser af muligheder for at have garage, værksted, lager eller hvad behovet måtte være.

Boligen indeholder 141 m² i stueplan og en kælder på 71 m². Der er lavet en tilbygning i 2004, og tilbygningen er fuldmuret og med gulvvarme. Ejendommen opvarmes desuden med fjernvarme.

Boligen indeholder i stueplan entre, åbent køkken alrum og opholdsafdeling i åben forbindelse. Køkkenet er et lyst HTH-køkken fra 2003. Endvidere er der i tilbygningen en entré, tre store værelser samt et badeværelse med bruseniche.

I kælderen er der masser af muligheder, og den indeholder et stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. Den anden halvdel af kælderen fremstår i dag som et projekt som skal gøres færdig. Sælger har indenfor de seneste par år fået gulvet banket op, isoleret og lavet gulvvarme. Der er forberedt til, at der kan etableret et stort bryggers samt et stort badeværelse.

Alt i alt en rigtig spændende ejendom der har masser af ting at byde på, med den sjældne kombination af en central beliggenhed i Stensballe og samtidig med mulighed for stor værksted/garage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygaden 95 , 8700 Horsens1.998.000 kr.9.958 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.786 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 141 ㎡Grund: 1624 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1948

Der er ingen anmendelse på “Bygaden 95

[rotador grupo=1]