Bynkevej 18, 7620 Lemvig

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Byg dit eget drømmehus i veletableret sommerhusområde

Sommerhusområdet Gjellerodde er beliggende lige ud til Limfjorden og fra denne grund på Bynkevej er der kun få minutters gang til badebro og gode badeforhold.
Via det fine stisystem er det nemt at komme til vandet, og uanset årstid, er det kuperede terræn altid smukt at tilbagelægge lange gåture i rundt mellem husene.

Huset du opfører, vil komme til at ligge på en veletableret vej, hvor mange huse og allerede etablerede haver både kan give lidt læ og et hyggeligt nærmiljø.
Området er populært til udlejning pga beliggenheden tæt på vand, og i cykelafstand til Lemvig. En dejlig kombination for dem der ønsker at begrænse brug af bilen i deres ferie, og istedet nyde naturen.

Lemvig by er kun 5 minutter væk i bil og har et fint handelsliv og hyggeligt havnemiljø. Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede og smukke natur der omkranser hele området og hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, det brusende Vesterhavet kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for religiøst kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie på vandet eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien. Fra huset er du også hurtigt nede ved restaurant Odden, hvor der er god anledning til et lille stop og en forfriskning fra kiosken eller i restauranten mens børnene leger på den store legeplads.

I oplandet omkring Gjellerodde ligger også Thyborøn, som er endnu en meget hyggelig havneby, der hver sommer trækker mange turister til på grund af sit aktive og hyggelige havneområde med strand, butikker og restauranter side om side. Tilmed finder du hér på tangen én af Danmarks bedste badestrande med blåt flag og livreddertårn om sommeren.

Vestkystens barske men utroligt skønne og smukke natur, gør det muligt at nyde sin ferie både inden- og udendørs uanset vejr og vind. På aktivitetslisten ligger flere muligheder som windsurfing, kajak, sejlads og både ved Vesterhavet og i Klosterheden er der gode ruter til mountainbike, ridning og gåture.

Få selv syn for sagen – Kør gerne forbi grunden, eller kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 allerede i dag og hør endnu mere om den dejlige beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bynkevej 18 , 7620 Lemvig285.000 kr.341 kr/㎡Ejer Udgifter: 786 kr/mdrFritidsgrundEnergimærke: Størrelse: 0 ㎡Grund: 835 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

Der er ingen anmendelse på “Bynkevej 18