Bytoftvej 8, 8464 Galten

8464 bytoftvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

2-værelses lejlighed tæt på grønt areal

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/5 – klik på billede –

Denne skønne 2-værelses lejlighed ligger i stueplanen og er klar til indflytning. Boligen ligger i en velfungerende ejerforening tæt på grønne områder og med en central placering i Galten By. Lejligheden fremstår meget lys og åben og med et stort sydvendt vinduesparti, som sikrer et fantastisk lysindfald i stuen og køkkenet. I stuen er der både plads til spiseafdeling og sofaafdeling og så er det i åben forbindelse med køkkenet. Soveværelset har en fin størrelse og ligger på venstre side når du træder ind i boligen. På højre side finder I badeværelset som har lyst interiør. Der er gulvvarme i både entré og badeværelset.

Ejendommen har gode parkeringsforhold, kælder med eget kælderrum og cykel kælder. I gåafstand fra ejendommen ligger alt I har brug for, såsom indkøbsmuligheder, detailforretninger, offentlige transportmuligheder, biograf, skole, daginstitution og meget mere.

Desuden er der nem adgang til motorvejen, som fører jer direkte til Aarhus, Skanderborg eller Silkeborg på 20-25 min.

Kontakt EDC AROS Galten allerede i dag for en fremvisning på tlf. 86 94 66 55….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bytoftvej 8 , 8464 Galten949.000 kr.17.574 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.743 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 54 ㎡Grund: 650 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1982

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x