Cedervænget 5 3-tv, 2830 Virum

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Lys og indflytningsklar 4V’er med flot udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/5 – klik på billede –

Centralt i Virum finder I denne velindrettede 4V’er, som byder på den helt rette kombination af flotte opdateringer, velbevarede detaljer og et skønt lysindfald. Lejligheden ligger tilmed øverst i ejendommen, og fra den vestvendte altan kan I dermed nyde en flot udsigt, blandt andet til trækronerne i Geelskov.

Det er derfor en beliggenhed, hvor det praktiske fundament får følgeskab af fine naturoplevelser. Det tager seks minutter at gå til S-togsstationen, så samlet set er en tur til Nørreport tilbagelagt på en halv time. Stationen flankeres praktisk af et par supermarkeder, og derudover finder I hele fem daginstitutioner i det umiddelbare nærområde. Kun to minutter tager det at gå over i skoven, og der gemmer sig så mange småstier under trækronerne, at I skal gøre en indsats for at lære alle ruterne at kende.

I får hjemme i én af de ejendomme, der ligger yderst i bebyggelsen, så der er godt med luft omkring jer. Dét hjælpes selvfølgelig på vej af, at lejligheden ligger øverst på tredje sal, hvor der ikke er noget, som stjæler hverken lys eller udsigt fra boligen. Lejligheden nyder godt af morgenlys i køkkenet og på de to reelle værelser, mens de sammenhængende opholdsrum og altanen i stedet begaves med eftermiddags- og aftensol.

Dermed er lejligheden rigtig godt indrettet, og den ene af de to stuer en suite kan endda nemt omdannes til et ekstra værelse – de to døre til åbningen er nemlig gemt i kælderrummet til formålet. Køkkenet er flot moderniseret og byder på hvide, grebsfri elementer, mens badeværelset er overvejende originalt. Heldigvis, for i 1958 var lyse klinker og flotte terrazzogulve højeste mode. Her er desuden praktisk plads til vaskemaskinen uden at gøre rummet trangt. De originale indbygningsskabe i entréen og de ludbehandlede parketgulve hører også til lejlighedens klassiske indslag, og bemærk dertil, at altanen følger begge stuernes længde.

Ejerforeningen fortjener også lidt opmærksomhed, for der er styr på tingene. Blandt de seneste tiltag er taget isoleret, og nedløbsrørene er skiftet, ligesom en facaderenovering også har været på programmet. Der er mulighed for at få en garage eller carport ved at skrive sig op på en venteliste – og det plejer at gå hurtigt.

Kontakt os hos EDC for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Cedervænget 5 3-tv, 2830 Virum2.995.000 kr.39.933 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.093 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 75 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1958

Der er ingen anmendelse på “Cedervænget 5 3-tv

[rotador grupo=1]