Centervejen 2G 1, 3230 Græsted

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lys og rummelig andelsbolig i meget trygge rammer

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/10 – klik på billede –

Det er på mange måder nemt at føle sig tryg og godt tilpas i denne rummelige bolig på Centervejen 2G i Græsted: Beliggende på første sal også med nem adgang via elevator. Oprindeligt var der et ekstra værelse, men det blev indraget til stuearealet og kan relativt nemt etableres igen. Boligen indgår i en veletableret andelsforening, hvor hjælpsomhed beboerne imellem ikke står i vedtægterne, men bare er noget, der praktiseres. Lejligheden er veldisponeret og har en behagelig rumoplevelse, ligesom der er mulighed for at sidde udenfor og hygge altanen, hvor der ogå findes en stor markise. Samtidig har lejligheden en ugeneret placering i ejendommen – resultatet er en rar oplevelse af privatlivsfred såvel inde i boligen som på solrige altan.

Mange glæder knytter sig ligeledes til adressen. De daglige indkøb kan bogstavelig talt foretages lige om hjørnet. Helt lokalt har man Folkeparkens grønne åndehul. Få skridt er der også til de åbne landskaber og skovene omkring Græsted. Godt og vel 10 minutter i bil, og man er fremme ved Nordkystens sandstrande. Bus og tog er i gåafstand fra lejligheden og forbinder Græsted med blandt andet Helsinge, Gilleleje, Helsingør og Hillerød.

Bonusinfo:

Altanen ud for stuen er sydvendt med garanti for mange soltimer hele dagen. Til lejligheden hører et pænt stort kælderrum til opbevaring samt egen p-plads på andelsforeningens matrikel. Der er i andelsboligerne tilladelse til at have selskab af husdyr, herunder en mindre hund….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Centervejen 2G 1, 3230 Græsted743.400 kr.9.178 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.200 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 81 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2002

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x