Cherryvej 1, 4690 Haslev

 
5 1 vote
Global vurdering
1 Anmeldelse
Inline Feedbacks
View all comments
Karina Michelsen
2 months ago
Global vurdering :
     

Nyt hus, det er at foretrække. Er dog usikker på om det er et rækkehus eller et dobbelthus, skal man dele noget af det ? Prisen er rigtig.

Beskrivelse

Lækkert og indflytningsklart rækkehus fra 2023 i Dalby

I et fredeligt og lukket område i Dalby inviteres I indenfor i dette nybyggede hus med en velindrettet planløsning, der giver jer en skøn ramme om familielivet. Huset har mange forcer og kan blandt andet bryste sig af nem vedligeholdelse og gulvvarme overalt foruden at være yderst energieffektiv med energimærke A2020. Velkommen til Cherryvej 1.Når I ankommer til huset, kan I parkere i carporten, der hænger sammen med boligen. Carporten fortsætter videre til et skur til opbevaring. På husets forside er der indgang til husets entré, hvorfra der er adgang til et bryggers med plads til vaskefaciliteter og et flot badeværelse.Boligens hjerterum udgøres af det store opholdsmiljø, hvor familien kan samles på tværs af dagligdagens aktiviteter. Her får I et stilfuldt køkken med hvide skabsløsninger og masser af albuerum, mens resten af rummet let kan indrettes med et spiseareal og en blød sofagruppe. Dertil nyder stuen godt af højt til loftet, et bredt vinduesparti samt ovenlysvinduer, der giver et fantastisk lysindfald og en luftig rumfornemmelse.Sluttelig rummer huset tre gode værelser af en fornuftig størrelse, hvor det største af værelserne er oplagt som forældresoveværelse, da I her har udgang til terrassen.Ude får I rig mulighed for at sætte jeres præg på haven med eksempelvis smukke bede, græsplæne og en afskærmende hæk. I kan desuden se frem til en østvendt terrasse, hvor I kan nyde dagens første soltimer. Foran huset får I glæde af en terrasse med aftensol.Fra jeres kommende bolig får I kort afstand til alle hverdagens bekvemmeligheder. På få minutter kan I nemlig cykle til både indkøb, offentlig transport, skole, dagtilbud og Dalby-hallen. I får desuden nem adgang til motorvejsnettet. Skal weekenden bruges på familieudflugter i den dejlige natur….

Anmeldelser: 1

Global vurdering: rate-5rate-5rate-5rate-5rate-5

Stamdata

Cherryvej 1 , 4690 Haslev2.695.000 kr.23.093 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.707 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2020Størrelse: 114 ㎡Grund: 503 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2023
  • 1
    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x