Chr Dannings Vej 37, 5500 Middelfart

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig og lys villa med kig til Lillebælt og broerne

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

– Velholdt familievilla på 249 m2
– Flotte opdateringer og nyt tag i 2017
– Lys og varm stemning
– Fem store værelser
– Udsigt til Lillebælt fra altanen

Når både god plads, flotte opdateringer og ikke mindst en skøn beliggenhed gør sig gældende, fås det ikke meget bedre. Alt sammen passer til denne skønne villa i Strib, som tilmed ligger højt i landskabet og dermed har udsigt til Lillebælt fra den vestvendte altan.

Villaen ligger i et trygt område, hvor de gode stisystemer hurtigt forbinder jer til alt i byen. Ud over de gængse faciliteter som skole, pasnings- og indkøbsmuligheder er der også slagter og apotek. Der er gode idrætsfaciliteter med hal, boldbaner og svømmehal. I svømmehallen er der bl.a. motionscenter – Loop Fitness findes også i bydelen. Dét løftes yderligere af de muligheder, som kyststrækningen og de store skovområder ved byen tilbyder.

Glem alt om byggeåret 1977, for den store villa er vedligeholdt ude som inde, så helhedsindtrykket er langt yngre. Blandt andet er taget skiftet i 2017, mens vinduerne er taget løbende mellem 2005 og 2014. Huset er bygget i en vinkel og fordeler sine 249 m2 over halvandet plan, og der er gode værelser og indbydende opholdsrum at finde på hver etage, som også er indrettet med hver sit opdaterede badeværelse.

Særligt udmærker villaen sig ved en lys og hjemlig stemning, selvom her er så behageligt meget plads. Det skønne køkken-alrum i stueplan et tilføjet en hyggelig brændeovn, og selve køkkenet er moderniseret med afdæmpede, stilsikre elementer fra Invita i 2020. Stuen på førstesalen er udstyret med en dejlig pejseindsats, og det er ligeledes her, I har udgang til den vestvendte altan. Dertil er boligens fem værelser alle rummelige, og det er værd at bemærke, at det ene værelse i stueplan har tilknyttet sin egen indgang, så boligen også tilbyder gode forhold til liberalt erhverv.

Udemiljøerne kommer jer til undsætning, så snart forårssolen har fat, og uanset om I befinder jer på den store, sydvestvendte terrasse eller i den østvendte baghave, kan I slappe af i helt private omgivelser. Det sidste aftenlys skal I dog op på altanen for at fange. I praktisk regi er der dobbelt carport, og der er forberedt til lader, hvis I har elbil. De mange ekstra detaljer uddyber vi ved en fremvisning – velkommen til Strib….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Chr Dannings Vej 37 , 5500 Middelfart3.995.000 kr.16.240 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.947 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 249 ㎡Grund: 990 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1977

Der er ingen anmendelse på “Chr Dannings Vej 37

Annonce: