Christmas Møllers Vej 1 1-3, 5200 Odense V

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Delevenlig og særdeles indflytningsklar lejlighed med dejligt lysindfald!

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/4 – klik på billede –

EDC Åløkken Ejerlejlighedsafdelingen udbyder nu denne skønne indflytningsklare lejlighed på Christmas Møllers vej tæt på Odense C.

Ejendommen ligger i herlige Bolbro som er ganske få minutter fra gågaden, indkøbsmuligheder, busforbindelser og letbanen. Ligeledes er man tæt på grønne områder, så man har muligheden for at trække sig fra bylivet og nyde de skønne rolige omgivelser.
For pendleren er der kort afstand til motorvejsnettet, og kvarteret har generelt, specielt med Gartnerbyen haft en særdeles positiv udvikling.

Selve lejligheden er meget delevenlig og i super fin stand. Den rummer en entré med plads til sko og overtøj. Samtidig indeholder den en stor stue med plads til sofaarrangement og spisebord. Ligeledes medfølger der et pænt køkken, med masser af plads til at udfolde sine kulinariske evner.

Ydermere indeholder lejligheden 2 gode værelser som begge kan bruges til enten soveværelser eller hjemmekontor. Fra det ene af værelserne er der udgang til en herlig altan, hvor kan man nyde det meste af dagens sol og som rummer plads til både bord og gril. Ligeså er der et nydeligt badeværelse med separat bruseniche.

Fra lejligheden har man også et utroligt dejligt lysindfald fra vinduespartierne.

I kælderen er der eget kælderrum, og fælles vaskerum med mulighed for at sætte egen vaskemaskine op. Derudover er der en fælles have.

Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Christmas Møllers Vej 1 1-3, 5200 Odense V1.295.000 kr.18.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.572 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: GStørrelse: 70 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1940