Dådyrvej 10, 4623 Lille Skensved

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

IDEELT PLACERET FAMILIEVILLA MED STOR HAVE

Vi udbyder nu en gedigen og velfungerende villa, der med både sjæl og charme byder velkommen til en god planløsning og en dejlig have. Beliggenheden er derudover intet mindre end perfekt, især for børnefamilien, der ønsker kort afstand til de daglige fornødenheder. INDRETNINGIndenfor venter en velsammensat planløsning, der disponerer over gode værelser og indbydende fællesarealer. I får adgang til hjemmet fra en entré med plads til at hænge overtøjet, hvortil huset også kan tilgås via et bryggers med god opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Boligen byder ydermere på et hyggeligt køkken-alrum med gode faciliteter, hvorfra der er fri passage til den store opholdsstue. Her kommer der masser af lys ind igennem havestuen, og der er god plads til sofaafsnit omkring den indbyggede pejs, ligesom I kan indrette jer med et spisebord, der kan samle familie og venner. I finder slutteligt tre gode og indretningsvenlige værelser, der alle har en fordelagtig størrelse, og hjemmet afsluttes af et rummeligt brusebadeværelse samt et pænt ekstratoilet. Som I bevæger jer rundt I huset, vil det hurtigt stå klart, at det er passet godt på med løbende opdateringer og vedligehold igennem årene, mens I også har masser af muligheder for at bygge til eller lave om. EJENDOMDe ydre rammer fremstår ligeledes pæne og velholdte, og med en stor og ugeneret have er der gode muligheder for udelivet her på matriklen. Haven er nemlig indrettet med en skøn, solrig terrasse og en plæne, der giver plads til diverse legeredskaber. Vi slutter af på en praktisk note, for huset er tilknyttet en solid, integreret carport med adgang til et rummeligt skur, og der er ydermere placeret endnu et skur ude i haven. OMRÅDEBeliggenheden sætter prikken over iet, for I kommer til at bo i et roligt villakvarter med nem cykelafstand til både skole, dagtilbud, fritidsaktiviteter og dagligvareforretninger. Bussen forbinder jer også hurtigt til næromgivelserne, og så tager det kun omtrent ti minutter at køre til Køges udbudsrige midtby såvel som til Køge Nord Station, hvorfra der er hyppige togforbindelser direkte til København….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dådyrvej 10 , 4623 Lille Skensved1.975.000 kr.14.306 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.955 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 131 ㎡Grund: 888 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975

Dådyrvej 10, 4623 Lille Skensved

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet villa i Ejby

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/3 – klik på billede –

I udbygget villakvarter i Ejby, cirka 7 km fra Køge Torv, ligger denne gulstensvilla.

Denne villa har en god planløsning. Et tilbagetrukket indgangsparti, stor entré, gæstetoilet, badeværelse med brus. Spisekøkken med rigtig god skabsplads og adgang til stuen. Stort bryggers med plads til vaskefaciliteter & god bordplads. Opholdsstue med parketgulv og pejs med indsats. Fra stuen er der udgang til ældre udestue. 3 værelser – alle med god skabsplads.

I forbindelse med indkørslen er der adgang til dobbelt carport – med redskabsrum for enden.

En fin villa for den unge familie, som vil ind på boligmarkedet. I kan sagtens flytte ind, men der er også plads til forbedringer.

Ejby er en landsby omgivet af hele 2 golfbaner. Indkøbsmuligheder i Spar og 365, her er også tandlæge, Pizzeria, børnehaver og skole til 9. klasse samt smuk natur i Ejby skov, Ejby mose og mange fritidsaktiviteter omkring Ejby Hallen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dådyrvej 10 , 4623 Lille Skensved1.995.000 kr.14.451 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.910 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 131 ㎡Grund: 888 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975