Daltoften 57, 5320 Agedrup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot, familievenlig villa på lukket vej i Agedrup

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/10 – klik på billede –

På Daltoften 57 i Agedrup sørger de gennemførte og flotte opdateringer for, at denne klassiske etplansvilla fremstår fra sin bedste side. Men ikke alene er villaen stilsikkert moderniseret, for en tilbygning i 2018 sikrer jer samtidig et tidssvarende boligareal på 161 m2. Derfor er de familievenlige kvaliteter i fokus, og det samme må siges at gælde for omgivelserne, hvor den fredelige adresse bidrager positivt til helheden.

Dette er med andre ord et ideelt hus for familielivet. De grundige opdateringer er foretaget med sikker hånd, og de lyse materialer skaber en skøn sammenhæng i indretningen. Det er værd at bemærke, at villaen er udstyret med to flotte badeværelser og et rummeligt, praktisk bryggers, men for en gangs skyld er det værelsesafdelingen, som stjæler rampelyset.

Villaen er nemlig indrettet med fire værelser, hvoraf det ene egner sig godt til hjemmekontor. De tre øvrige værelser er ualmindeligt store, og da to af dem har hjemme i tilbygningen, ligger forklaringen dér. Netop disse to værelser har begge loft til kip og indbyggede spots, mens det ene værelse er endda tilføjet en hyggelig hems.

De indbydende værelser får alligevel skarp konkurrence af opholdsafdelingen, hvor åben forbindelse mellem køkkenet og stuen hører til de moderne justeringer af indretningen. Køkkenet fremstår lækkert med grebsfri elementer, og den lyse stue er udstyret med gipslofter og de samme pæne gulve, som pynter i alle værelserne.

En dobbelt havedør leder jer fra stuen og direkte ud på den sydvestvendte terrasse, hvor soltimerne kan nydes. Den ene ende af terrassen er overdækket for større alsidighed, og de fleste vil også sætte pris på, at haven er privat.

Gode stisystemer og naturoplevelser med skovlegepladsen som et oplagt udflugtsmål hører til nærområdets kvaliteter. Alt dette ville dog være forgæves, hvis ikke det basale er på plads, og her får I heldigvis både skole, pasningsmuligheder og idrætsfaciliterer lokalt. Tilsvarende får I fine, lokale indkøbsmuligheder, mens de otte kilometer til Odense C selvfølgelig også tæller med i det samlede billede.

Kontakt EDC Skibhus på tlf. 6611 6411 – så står vi med glæde for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Daltoften 57 , 5320 Agedrup2.945.000 kr.16.999 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.431 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 161 ㎡Grund: 849 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1971

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x