Damgade 25, 5610 Assens

5610 damgade 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Unikt byhus med en fantastisk gårdhave

Moderne bolig med fantastisk atmosfære og idyllisk gårdhavemiljø

Byliv og baghaveidyl – og en hyggelig og lys bolig med veldisponerede kvadratmeter, som er passet godt på. Masser af atmosfære og god plads.

Kvadratmeterne er godt udnyttet, og der er fine detaljer – meget af det, der var engang, er smukt bevaret og vellykket integreret med moderne bekvemmeligheder og funktionelle løsninger. Kvadratmeterne fordeler sig på et gennemgangsrum, og en fin forstue med trægulv under tæppet og en helt fantastisk spisestue, som er fuld af årstidslys og har smukke gamle indbyggede hjørneskabe, udgang til gårdhave og serveringslåge til det moderne og velindrettede HTH-køkken fra 2012 med spiseplads og hyggelig udsigt.

Dejlig opholdsstue med sildebensparket og pejs, praktisk bryggers og på 1. sal repos, fint badeværelse og to værelser – som engang var tre og kan blive det igen.

Der er højt til loftet og synlige bjælker på førstesalen, kig til kirken og livets gang uden for vinduerne, men absolut idyl i den uforstyrrede baghave, der er en helt unik lille oase af centralt placeret ro.

Lækkert gårdhavemiljø og få minutters gang til… alt!

Stort udhus med fine anvendelsesmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Damgade 25 , 5610 Assens2.000.000 kr.9.911 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.802 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 160 ㎡Grund: 371 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1800Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-16 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x