Damvej 1, 9370 Hals

9370 damvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Damvej 1, 9370 Hals

RUMMELIG VILLA – giver luft og lyst til at have familien i centrum

I den charmerende havneby Hals finder I en villa, hvor lyse og luftige rammer gør det muligt at drømme stort, samtidig med at holde jordforbindelse i hverdagen. Herfra er der kort til både indkøb, skole og daginstitutioner, og med den centrale beliggenhed er det desuden let at komme til både offentlig transport, legepladser og fitness.
En praktisk planløsning og fire gode værelser skaber rum til den store familie, men også til de, der har et ønske om at bo flere generationer sammen – mulighederne er mange. Haven med den store terrasse mod syd agerer som samlingspunkt for både familie og venner. Her er der plads til leg, hygge og sene sommeraftener. Den nemme have kan give ro i hverdagen, men er også fuld af muligheder for dem med grønne fingre. Der er passet godt på huset, og i 2016 fik villaen sig en omfattende renovering af facade, vinduer, døre, belægning, køkken, 2 badeværelser, installationer og der blev ”gravet ud, efterisoleret og støbt nye gulve med gulvvarme. Det er tydeligt, at kvadratmeterne både er velholdte og moderne, med to lækre badeværelser, et praktisk bryggers og et stort spisekøkken, der giver et holdepunkt i hverdagen. Der er carport og udhus, samt en stor parkeringsplads foran huset, hvor både cykel og bil kan parkeres, når de ikke er på tur i det dejlige nærområde. Huset opvarmes med fjernvarme.
Her får I en rummelig, moderne villa med plads til store drømme, der er lige til at flytte ind i….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Damvej 1 , 9370 Hals1.695.000 kr.9.485 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.348 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 176 ㎡Grund: 855 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2022-10-05 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x