Danmarksgade 10, 7620 Lemvig

7620 danmarksgade 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Totalrenoveret og stemningsfuld murermestervilla på central adresse

En kombination af klassisk charme og en fremragende indretning gør det ikke svært at forstå, hvorfor murermestervillaen er en af danskernes foretrukne boligtyper. I Lemvig kan vi nu tilbyde jer et totalrenoveret og flot opdateret eksemplar, som samtidig har en central adresse i byen.

Villaen fra 1931 er omfuget i 2002, samt løbende renoveret fra 2017 til december 2023, og den fremstår derfor i rigtig god og velholdt stand ude såvel som inde. De røde mursten suppleres af afdæmpede, sprossede vinduer, og med et halvvalmet tag samt vindueskarnap mod vejen er det et klassisk udtryk, der møder jer på Danmarksgade 10.

Indenfor fordeler de 121 boligkvadratmeter sig over to etager, mens I også får en høj kælder på yderligere 71 m². Kælderen har hvælvet loft og er udstyret med et udluftningsanlæg, så de tre disponible rum er meget anvendelige. I får desuden et stort vaskerum i pæn stand, og det er værd at bemærke, at der er direkte udgang til haven fra kælderen.

Stueplan byder på opholdsrum i form af en lys stue og et stort spisekøkken med hvide fyldningselementer og træbordplade. Køkkenet har åben forbindelse til stuen, så afdelingerne nemt kan integreres, og i stueplan finder I ligeledes boligens mindste værelse samt et stilrent badeværelse med bruseniche. Førstesalen rummer derimod tre værelser, hvoraf det største har walk-in-closet og eget badeværelse. Dette er opdateret med flotte klinker og et lækkert badekar, og som bonus er der etableret en god hems over førstesalen.

Grunden er på 480 m², og den vestvendte have er nem at gå til. Her finder I en stor, overdækket terrasse samt et drivhus, der udnytter muren ved carporten til perfektion. I får endda hjemme blot 120 meter fra Lemvig Station, og der er også kort afstand til skole og pasningstilbud samt byens gode handlemuligheder.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke naturoplevelser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning af denne flotte villa….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Danmarksgade 10 , 7620 Lemvig1.795.000 kr.12.203 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.103 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 121 ㎡Grund: 493 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1931Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-18 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x