Doktorvænget 35 2-th, 7500 Holstebro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Løbende renoveret ejerlejlighed med ny altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/11 – klik på billede –

Velkommen til Doktorvænget 35, 2.th.

Lys, indbydende og løbende renoveret ejerlejlighed på 88 m² samt fint depotrum på 6 m² i kælderen.

Beliggende i et godt miljø med en god ejerforening med styr på vedligeholdelse af området både sommer og vinter. I tilknytning til ejerforeningen er en meget behjælpelig vicevært samt et stort vaskehus med alle vaskefaciliteter og altid rengjort. I fællesområderne er der 2 hyggelige grillpladser, legepladser samt bord og bænke flere steder. Herudover er der flere grønne områder til fri afbenyttelse.

Beliggende tæt på bymidten, indkøb i form af bl.a. Netto og med alt indenfor gåafstand. Tæt på uddannelsesinstitutioner

Indretning: Lys entré med flot slebet parketgulv, som er gennemgående i alle værelser og stue/alrum. I forbindelse med entréen er der åbent ind til et dejligt køkken med spiseplads, lyst inventar, sort bordplade samt sort vinylgulv. Flot badeværelse med lyse/brune klinker, inventar i træ/hvidt samt glasvæg til stort bruserum. Dejlig alrum/stue med direkte udgang til den rummelige, vestvendte terrasse med udsigt til grønne arealer/træer og hvor solen kan nydes til sen aften. Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt 2 gode værelser i samme stand som resten af lejligheden.

Bo i et godt miljø med alt i cykel-/gåafstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Doktorvænget 35 2-th, 7500 Holstebro855.000 kr.9.716 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.442 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 88 ㎡Grund: 34035 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963