Dr Margrethevej 1 2, 4500 Nykøbing Sj

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Stor taglejlighed med eget havestykke og fjordkig!

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/5 – klik på billede –

Velkommen til Dr Margrethevej 1, 2. sal. Her har vi fornøjelsen af at udbyde en særdeles central og velbeliggende ejerlejlighed til salg. Lejligheden er 134 kvm., og fremstår i rigtig flot og indflytningsklar stand. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Via flot og indbydende trappeopgang, findes lejligheden øverst oppe på 2. sal. Her bliver du budt velkommen af stor og bred fordelingsgang med indbygget skab til sko og overtøj, og videre adgang til lejlighedens 3 reelle soveværelser samt badeværelse. Badeværelset er med vaskesøjle, separat bruseniche og et vanvittigt lækkert massivt teaktrægulv i skibsplank. Det store og lyse køkkenalrum ligger perfekt orienteret mod syd, som skaber et særdeles lyst og dejligt fællesrum. Her er udgang til en god altan, med et af de flotteste kig over hustagene, markerne over Ringholm og helt til Isefjorden. Herfra kan de mest fantastiske solopgange nydes! Køkkenet er ligesom resten af materialerne også i gedigne materialer. Værd at fremhæve er den enorme egetræsbordplade, der i sammenspil med gulvet samler hele rummet. Tv-stuen ligger hyggeligt bagved en lille skillevæg, som fint opdeler køkkenalrummet til den mere hyggelige tv-stue. De skrå vægge bidrager til den perfekte stemning, i et rum som godt må være lidt omfavnende, på den helt rigtige måde.

Endnu en helt speciel ting ved denne lejlighed er, at man har sit eget lille havestykke. Her er der mulighed for at få lidt jord under neglene, have nogle blomsterbede og i det hele taget sætte havestolene op på de varme sommerdage.

Foreningen er en lille veldrevet ejerforening med i alt 5 ejerlejligheder. Så her kender man sine naboer, og har mulighed for indflydelse på foreningens fremtidige drift, hvis man har lyst til at engagere sig i bestyrelsessammenhæng.

Lejligheden er beliggende i hjertet af Nykøbing Sjælland, blandt flotte ældre bygninger, herunder selve bygningen lejligheden ligger i. Man bor 50 skridt fra gågaden, og 100 meter fra togstationen. Samtidig bor man i den ende af Nykøbing, som ligger tæt på havnen og Grønnehaveskoven. Sagt med andre ord, så er dette måske en af byens bedste beliggenheder, uanset om du er til bylivet eller en tur i skoven og naturen.

Så søger du en indflytningsklar bolig med fantastisk udsigt, god planløsning og central beliggenhed? Så ring på 59913333 og bestil en fremvisning. Vi glæder os til at fremvise boligen for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Syntes du om boligen?: ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dr Margrethevej 1 2, 4500 Nykøbing Sj2.195.000 kr.16.381 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.394 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 134 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1913

Der er ingen anmendelse på “Dr Margrethevej 1 2

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.