Dragebakken 278, 5250 Odense SV

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Populær rækkehusstørrelse med sydvendt baghave

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

Blandt de populære Koch-huse i Sanderum, udbydes her en populær boligstørrelse. Med den velkendte og veldisponerede planløsning af Jens P. Koch, rummer de 72 m2 bolig, alt hvad behovet er for. Her er to gode værelser, stue med mulighed for at lave køkkenalrum, samt køkken med spiseplads. Badeværelset er med separat bruseniche og bryggerset med plads til opbevaring.

Køkkenet er lyst og står i hvide fronter med stålgreb – et moderne og tidløst udtryk. Huset kan let bringes til en ny standard, ved blot at føre en malerpensel på de store flader. Således vil huset atter være lyst og indflytningsklart.

I husets forhave er der plads til flere biler, hvor den ene kan holde i tørvejr under carportens tag. Baghaven, der vender solrigt helt perfekt (sydvendt), består af fliseterrasse, et par enkelte træer og desuden græsareal. Let at holde og let at nyde.

Sanderum er én af Odenses mest populære bydele – og det er ikke så svært, at se hvorfor. De praktiske elementer er lige om hvert gadehjørne: indkøbsmuligheder, delikatessekøb, daginstitutioner, Sanderumskolen, motorvejsnettet mm., men også de mere fornøjelige værdier er i spil, såsom grønne arealer ved tusindårsskoven, rolig cykeltur mod Odense C mm. En rigtig god placering.

Vi glæder os til at byde jer indenfor på en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dragebakken 278 , 5250 Odense SV1.495.000 kr.20.368 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.770 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 72 ㎡Grund: 297 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 25.08.2022 check den her

Der er ingen anmendelse på “Dragebakken 278

Annonce: