Drosselvej 6, 4683 Rønnede

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Spændende arkitekttegnet villa med flot udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/12 – klik på billede –

Spændende arkitekttegnet villa beliggende i Rønnede på Sydskråningen som giver en helt fantastisk udsigt. Ejendommen er bygget med forskudt plan på skråningen og giver en masse gode boligkvadratmeter. Huset vil gøre sig godt til børnefamilien med fine muligheder for spændende indretning. Til ejendommen hører desuden stor carport og udhus samt en pæn anlagt have med masser af liv.

Huset indeholder entre med garderobeplads, åbent køkkenalrum med god plads, dejlig stor lys opholdsstue med et helt fantastisk view udover Sydskråningen med marker og enge samt skov m.m. Huset indeholder desuden hele 4 værelser foruden et kontor, gæstetoilet samt badeværelse og bryggers. Der er desuden stor udestue samt overdækket svalegang.

Haven er spændende anlagt med spredt beplantning, flotte bede og et væld af liv og flotte farver. Derudover finder vi 2 gode terrasser med masser af plads og med samme flotte view. Der er flisebelagt indkørsel, stor carport, udhus m.m.

I området er der gode forbindelse til motorvejen og det indenfor kun få minutter. Der er flere indkøbsmuligheder, og du finder Rønnede Golfklub samt skovtårnet nærmest lige om hjørnet. Der er gode busforbindelser samt skole og daginstitution i Rønnede….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Drosselvej 6 , 4683 Rønnede2.195.000 kr.9.777 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.814 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 215 ㎡Grund: 875 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2008-04-07 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x