Duelundsvej 38, 4700 Næstved

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Attraktivt område – Dejlig have

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

I det populære og børnevenlige Duelundskvarter i Næstved, er denne gulstensvilla beliggende.

I nærområdet er der alt, hvad familien har brug for i dagligdagen, herunder: Velrenommeret folkeskole, institutioner og masser af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter og Bilka. Kort afstand til Herlufsholm skole og skov, Susåen, idrætsfaciliteter og ZBC (Næstved handelsskole). Fra området er det nemt i bil at komme rundt om byen via omfartsveje.

Ejendommen er opført i 1968 og fremstår i gul facadesten, med energivinduer og stålprofiltag fra 2008. Sælger har fået ejendommen hulmursisoleret og efterisoleret, så energimærket er D og seneste årsforbrug af naturgas er 566 m3 gas + brænde.

Du bliver mødt af en rummelig flisebelagt indkørsel med plads til flere biler samt carport og udhus. Pæn afskærmning mod huset af bøgehæk.
Indeholder: Entré og fordelingsgang. Værelsesfløj med 3 værelser i forskellig størrelse. Det ene værelse kan opdeles til 2, hvis du har behov for 4 værelser. Fra gang er der udgang til haven. Pænt flisebadeværelse fra 2009 med gulvvarme, væghængt toilet og bruseniche. Lys stue med stort glasparti og dør til terrasse og haven. Åben forbindelse til ekstra stue/alrum med brændeovn. God spiseplads i halvåben forbindelse med køkkenet med mange hvide elementer. Bryggers/dagligdags indgang, med vaskemaskine og opgang til loftrum.

Den største del af grunden på 843 m2 er beliggende bag huset og er sydvendt. Haven er på et tidspunkt blevet anlagt af en havearkitekt, hvilket også gør sig gældende for forhaven.Her er en god flisebelagt terrasse og aftenerne kan nydes under el-markisen. I forlængelse af terrassen er en stor græsplæne. Høj beplantning, som fint afskærmer støjværn mod Køgevej. Bagerst i haven er der også et udhus. Flotte og farverige buske og espalier med 2 æbletræer.

Hvis du søger en etplansvilla i et attraktivt område i Næstved, så kig nærmere på Duelundsvej 38….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Duelundsvej 38 , 4700 Næstved2.195.000 kr.14.455 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.819 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 146 ㎡Grund: 843 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968

Der er ingen anmendelse på “Duelundsvej 38

[rotador grupo=1]