Dybdalsvej 2, 6800 Varde

6800 dybdalsvej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderniseret, rummelig familievilla i roligt Varde-kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/2 – klik på billede –

Denne rummelige villa i Varde opfylder fuldt ud moderne familiers behov og byder samtidig på muligheden for at nyde udelivet i en skøn, stor have. Hvis I søger en bolig, hvor beliggenhed, størrelse og indretning går op i en højere enhed, så er dette stedet for jer.

På den rolige villavej, Dybdalsvej, ligger villaen kun 200 meter fra Frisvad Station. Det tager blot 10-12 minutter at gå til midtbyen, og hopper I på cyklen mod Frelloskolen tager det blot fem minutter.

Villaen, opført i 1958 og har et samlet boligareal på 156 m2 plus 42 m2 kælder. Ejendommen er nydelig udefra med hvidpudsede facader med sortmalet sokkel og mørkt tag.

Boligens indre emmer af lys og hjemlig atmosfære. Troldtekt-lofter flere steder bidrager til en behagelig akustik, mens mørke klinker og lyse gulve pryder. Boligens flotte, hvide køkken udstråler en tidløs charme, der kendetegner stilen hele vejen rundt.

De mange kvadratmeter er fordelt på tre soveværelser, to badeværelser, et stort køkkenalrum og en vinkelstue. To af soveværelserne har adgang til et walk-in closet. Kælderen tilføjer god plads til opbevaring med et viktualierum og tre disponible rum, der kan anvendes efter behov.
Øverst på formularen

Haven er lukket og privat bagtil, og I kan uden tvivl nyde mange hyggelige øjeblikke på den hævede træterrasse, der har morgensol. Midt på dagen kan I rykke om i forhaven eller ud på den overdækkede terrasse ved siden af havens drivhus. Ejendommen byder også på et udhus med carport og redskabsskur.

Med andre ord får du her en moderniseret familievilla i Varde med lukket have og skøn beliggenhed. Kontakt os for yderligere oplysninger og en rundvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dybdalsvej 2 , 6800 Varde5.500.000 kr.16.981 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.433 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 156 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1958Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-03 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x