Dyredvej 11, 5491 Blommenslyst

5491 dyredvej 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Naturrig idyl blandet med en følelse af hjem!

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/4 – klik på billede –

EDC Åløkken kan nu præsentere dette charmerende hus beliggende på Dyredvej 11.

Nedsænket i en malerisk naturkulisse med udsigt over åbne marker og omgivet af frodige grønne omgivelser, præsenteres her en imponerende bolig, der strækker sig over flere niveauer.

Drømmer I om en hverdag, hvor naturen er jeres nærmeste nabo, men samtidig ønsker den gode oplevelse ved at have alle fornødenheder inden for kort køreafstand? Denne bolig tilbyder det bedste af begge verdener, med nem adgang til det fynske motorvejsnet og blot en kort køretur på 15 minutter til Odense Centrum.

Som kommende ejere får I jeres eget private paradis med en stor grund på hele 9.675m2, ideel til dyrehold eller andre passioner. Nyd de idylliske omgivelser fra den ugenerede terrasse, hvor I kan slappe af med udsigt til skovens dybe stilhed.

Træd ind i hjemmets hjerte gennem entréen, hvor I mødes af et åbent køkken/alrum og stue, der udgør stueplanets centrale opholdsområde. Herfra kan I nyde panoramaudsigt over naturen og skabe uforglemmelige øjeblikke med familie og venner.

På stueplan finder I også en veludført opdeling mellem spise- og afslapningsområder samt et gæstetoilet. En trappe fører jer op til første sal, hvor I mødes af en repos og to hyggelige børneværelser samt et master bedroom og et stilfuldt badeværelse.

I underetagen venter yderligere plads til opbevaring samt et rum, der kan omdannes til en fællesstue til teenageren.

Vi fremviser alle ugens dage!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dyredvej 11 , 5491 Blommenslyst2.595.000 kr.12.075 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.824 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 161 ㎡Grund: 9675 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1954

Dyredvej 11, 5491 Blommenslyst

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Nybolig Tommerup Palle Jensen byder jer velkommen til denne pragtbeliggenhed på Dyredvej 11.Med skøn udsigt over åbne marker og samtidig omkranset af grønne omgivelser, finder I den flotte og rummelige bolig i flere plan. Ønsker I at naturen skal være en del af jeres hverdag, men stadig have ganske kort afstand til fornødenhederne. Blandt andet kort køreafstand til det fynske motorvejsnet, og Odense Centrum er ligeledes små 15minutters kørsel fra boligen. Her får I som kommende ejere et frirum omkranset af idylliske rammer, ugeneret terrassemiljø med kig til skov og en flot og indflytningsklar bolig på en hele 9.675m2 stor grund. Det giver god plads til f.eks. dyrehold, hvis dette ønskes. Fra første step ind i entréen træder man ind i ejendommens hjerterum, som i stueplan består af det åbne køkken/alrum og stue miljø. Herfra har I skønt view til den omkringliggende natur, og rig mulighed og plads til at nyde selskabet, når familien er på besøg. En helt naturlig opdeling af opholds- og afslapningsstue, spisestue. I stueplan er der ud og nedgang til det fantastiske terrassemiljø. Ydermere gæstetoilet i stueplan. Fra trappeforløbet og op på 1.salen finder I en repos, to gode børneværelser samt masterbedroom. Dertil flot badeværelse. Underetagen består af gode rum til opbevaring, fyrrum samt mulighed for at udnytte de disponible rum som værende fællesstue til teenageren. Vi glæder os til at fremvise for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dyredvej 11 , 5491 Blommenslyst2.695.000 kr.12.541 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.093 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 161 ㎡Grund: 9675 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-27 check den her