Dyssebakken 131, 6500 Vojens

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Yderst flot og indbydende villa med de perfekte rammer til børnefamilien.

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Du bliver her præsenteret for en yderst indbydende etplansvilla fra 2006. Villaen er beliggende i et særdeles attraktivt og børnevenligt kvarter. Den byder på de perfekte rammer til den moderne børnefamilie, b.la. køkkenalrum, separat forældreafdeling og store børneværelser.

Inden for kort afstand har du har sikre stisystemer til såvel små som store, så de kan færdes sikkert i skole og fritidsaktiviteter mv. Billundkvarteret har mange gode muligheder at byde på og er et attraktivt sted at bosætte sig. Området har den dejlige Billundsø hvor mange hyggelige gåture eller skønne løbeture kan nydes. Er du ikke til ”sø livet” har området også en skov at byde ind med. I kort afstand har du ligeledes tennisbaner og idrætsplads, hvor der er plads til at have det sjovt.

Denne velindrettede og imødekommende villa byder på 157 m² fordelt på en funktionel planløsning. Når du træder ind ad hoveddøren, er den kombinerede entré og bryggers med plads til vaskemiljø og børnenes overtøj. Videre bliver du mødt af husets hjerte og samlingspunkt, som er det åbne køkkenalrum og stue. Dermed har du her en god rumeffekt og masser af plads til at være sammen på. Køkkenet er med nydeligt inventar i naturfarver, og fra alrummet er der også udgang til et lækkert sydvendt terrassemiljø. Derudover kan det nævnes at der i stuen er store vinduespartier, der giver et flot lysindfald. Endvidere er her hele fire værelser af god størrelse, samt et badeværelse med pænt inventar. Desuden er her et soveværelse med et tilhørende walk-through-closet og et stort badeværelse også med nydeligt inventar.

Haven er primært anlagt i græs og velanlagt, og herudover indbyder den lækre, og delvist overdækkede, terrasse til grillhygge. Som en exceptionel og fantastisk detalje, kan det nævnes at her er en udendørs og delvis nedgravet pool. Dermed kan sommeren nydes til fulde her.

Tilhørende er både en carport og en isoleret garage, så her er god plads til familiens biler.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode busforbindelser. Derudover er der gode indkøbsfaciliteter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pasningsmuligheder for de mindste. I fritiden er der flere forskellige aktivitetsmuligheder – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dyssebakken 131 , 6500 Vojens1.995.000 kr.11.711 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.858 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 157 ㎡Grund: 897 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2006

Der er ingen anmendelse på “Dyssebakken 131

Annonce: