Dystrup Tværvej 3, 8586 Ørum Djurs

8586 dystrup tvaervej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Dystrup Tværvej 3, 8586 Ørum Djurs

Ejendom i fremragende stand omgivet af naturskønne omgivelser. Den velplejede have imponerer med blomster og træer, der blomstrer i takt med årstiderne, og skaber konstant visuel appel på denne pragtfulde grund.
Ejendommen byder på moderne bekvemmeligheder, herunder en nyere luft-til-vand varmepumpe. Garagen, som er isoleret og rummelig med højt til loftet, er udstyret med en søjlelift og en luft-til-luft varmepumpe. Dette gør stedet ideelt for bilentusiaster eller enhver hobby, der kræver plads.
Yderligere faciliteter inkluderer et ekstra værksted samt et stort disponibelt rum/værksted i forbindelse med hovedbygningen.
Ejendommens indretning omfatter b.la.
En imødekommende entré.
Rummeligt badeværelse i to niveauer med spabad, bruseniche og gulvvarme.
3 store værelser
Pænt køkken med en lille spiseplads.
Opholdsstue med plads til både spise- og opholdsafdeling
Hyggelig pejsestue med synlige hanebånd og brændeovn.
Alt i alt præsenterer denne ejendom sig som velholdt og stilfuld, beliggende cirka 3 km fra Ørum, der tilbyder indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og skole. En unik mulighed for dem, der søger et smukt hjem i harmoni med naturen og samtidig ønsker moderne bekvemmeligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dystrup Tværvej 3 , 8586 Ørum Djurs1.045.000 kr.5.516 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.638 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 173 ㎡Grund: 3451 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1920Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-04 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x