Egernvej 58, 9460 Brovst

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og hyggeligt sommerhus med god beliggenhed på stor naturgrund.

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Huset har en særdeles god og meget attraktiv beliggenhed i et fantastisk skønt naturområde. Sommerhusområdet grænser op til storslået natur – direkte ud til klitplantagen og med kort afstand til Lien og Fosdalen med gode muligheder for vandreture i den flotte og barske natur. Huset har en god beliggenhed på pragtfuld stor naturgrund på 2501 kvm. Her er fred og ro og mulighed for at stresse af og nyde stilheden. Kort afstand til Tranum by hvor der er indkøbsmuligheder og kun ca. 4 km. til Vesterhavet og Tranum Strand.

Hyggeligt, ældre og velholdt sommerhus opført i 1975. Der er iflg. BBR et boligareal på 60 kvm. og med en dejlig overdækket terrasse og store nyanlagte træterrasser omkring huset. Der er endvidere en nyopført shelter på grunden. Der er indlagt fiberforbindelse fra Stofa. Sommerhuset er løbende moderniseret og vedligeholdt bl.a. med ny træbeklædning og ny isolering mod syd, nyt køkken fra 2012 og brændeovn som er udskiftet i 2009.

Sommerhuset er indrettet med hyggelig stue med trægulv og brændeovn og udgang til terrasse, nyere køkken fra 2012 med trægulv og hyggelig spiseplads, dejligt badeværelse med klinkegulv og bruser, 2 soveværelser med dobbeltsenge samt shelter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egernvej 58 , 9460 Brovst795.000 kr.13.250 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.393 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 60 ㎡Grund: 2501 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1975

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x