Egevej 25, 8305 Samsø

8305 egevej 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende bolig med fine gamle detaljer bevaret

Charmerende og gedigen bolig med stor grund, der ligger fredeligt i den velbevarede landsby Østerby. Herfra er der ca. 2 km til den gode badestrand ved Sælvig Bugt, og indenfor en radius af 4-6 km har man Stauns Fjord, lystbådehavnen i Ballen med gode spisesteder, indkøbsmuligheder i Tranebjerg samt 18-hullers golfbane lige ud til Samsø Bælt. Færge til Jylland fra Sælvig, bl.a. passagerfærge direkte til Aarhus C; mod Sjælland går færgen fra Ballen.

Ligesom landsbyen er boligen her også velbevaret, med mange fine gamle detaljer. Her er en god rummelighed med højt til loftet, de flotte plankegulve er velholdte, fine originale døre og karme og de virkelig smukke Samsø lofter har man glæde af i flere af rummene.
Boligen indeholder 4 værelser, hvoraf det ene er gennemgangsværelse. Derudover kan det store soveværelse også passende være en ekstra stue, da de 2 rum er delt af dobbelt glasdør. Køkkenet er centralt placeret i huset med brændeovn og spiseplads. Her er også et anvendeligt viktualierum med adgang til lille kælder. Husets primære opvarmning er luft/vand varmepumpe hvor inde delen står placeret i baggangen. Her ligger i øvrigt husets eneste badeværelse.

Boligen er sammenbygget med den gamle stald hvor en vognport fordeler de 2 bygninger. Stalden er med bindingsværk og har god plads til opbevaring. Nuværende ejer har bl.a. udskiftet træværket på staldens østgavl.
Den store have er udlagt med græs og mange gode frugttræer og bærbuske. Den største del af haven ligger ugenert nord/vest for boligen. Desuden en mindre grund på 167 m2 på anden side af grusvejen.
Boligen danner i dag ramme for en børnefamilie, men må også ifølge kommuneplanen benyttes som fritidsbolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egevej 25 , 8305 Samsø1.495.000 kr.11.984 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.421 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 105 ㎡Grund: 1605 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x