Ejstrupvej 22, 9460 Brovst

 

Beskrivelse

SJÆLDENT UDBUDT VILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I STORT SKOVOMRÅDE VED TRANUM

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Ejendommen er tidligere ejet af Naturstyrelsen/Han Herreds Statsskovdistrikt og sælges på vegne af Freja Ejendomme – Statens Ejendomsselskab.

Ejendommen “Ejstruphus” har en helt unik og naturskøn beliggenhed i kanten af stort skovområde – Fosdal og Langdal Plantage – og med kort afstand til Tranum by. Grunden er på 1.914 kvm. og den grænser direkte op til skoven. Her finder du storslået natur med vandrestier og mountainbikespor og kort afstand til Vesterhavet og Tranum Strand. I Tranum by er der skole, børnehave, indkøbsmuligheder, sportsplads, skovlegeplads m.v. Kun ca. 30 min. kørsel til Aalborg. Hyggelig og ugeneret grund med stor græsplæne og flere terrasser.

Velbygget og meget velholdt ejendom oprindelig bygget i 1933 og løbende moderniseret og vedligeholdt. Ejendommen er opført i gule teglsten og med ældre teglstenstag samt nyere bondehusvinduer. Indvendigt er boligen løbende moderniseret bl.a. med et nyere badeværelse. Ejendommen er godt isoleret og har energimærke C og der er opsat ny varmepumpe (luft til vand) i 2020 – hvilket medfører en god varmeøkonomi. Alt er lavet i gode materialer og med god håndværksmæssig udførelse. Der er ialt 121 kvm. bolig heraf ca. 49 kvm. på 1. sal. Der er endvidere 97 kvm. carport med isoleret værksted, fyrrum samt brændeskur. Der er mulighed for fiberforbindelse fra NORLYS.

Boligen er indrettet med indgang med klinkegulv, nyere badeværelse m/klinkegulv m/gulvvarme og bruseniche, pænt køkken med lille viktualiekælder og skøn spiseafdeling med udgang til terrasse. Endvidere hyggelig opholdsstue med parketgulv og brændeovn og trappe til 1. sal hvor der er indrettet repos, soveværelse og værelse alle med faste skabe….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ejstrupvej 22 , 9460 Brovst895.000 kr.6.511 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.850 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 121 ㎡Grund: 1914 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1933