Elme Allé 27, 7330 Brande

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Yderst præsentabel og nydelig tre-plansvilla beliggende på Elme Allé i Brande. Her er du tæt på indkøb, skole og daginstitution – og ligeledes 10 minutters gang fra Brande midtby og naturskønne områder. I denne bolig er intet overladt til tilfældighederne. Pæne rene linjer og flotte kvalitetssikre materialevalg er et gennemgående tema i villaen – det er virkelig blevet kredset om detaljerne. 50er villaen byder på 213 m² velindrettede boligkvadratmeter fordelt på tre etager, med hhv. 113 m ² bolig i stueetagen, 100 m² bolig på første sal og 75 m² god kælder. Ved indgang til boligen, træder du ind i en fin entre med højt til loftet og dertilhørende en flot trappe op til 1 sal – under trappen finder du ligeledes nedgangen til kælderen. Fra entreen er der endvidere adgang til et badeværelse og et godt værelse/kontor.Den resterende del af stueetagen byder på et flot og lyst køkken-alrum i sammenhæng med en rummelig stue. Køkkenet er opført i 2013, og fremstår nydeligt med flotte hvide og rene overflader – og her er plads ikke en mangelvare. Spisestuen rummer god plads til familien og de kommende gæster, og det samme gør sig gældende i stuen som er skærmet godt af fra køkkenet. Flotte lyse trægulve er gennemgående i både køkken og stue, og det store vinduesparti som udgør hele bagvæggen pryder rummet med et fantastisk lysindfald.På 1 sal. vil du opleve loft til kip, synlige hanebånd og flotte trægulve. De store veluxvinduer bidrager med lys og varme. Heroppe finder du 5 gode og anvendelige værelser, et badeværelse og en stue/multirum. I kælderen findes der et godt og rummeligt vaskerum, med alt hvad man har brug for – plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt masser af bord- og skabsplads. Endvidere et mindre disponibelt rum og et større disponibletrum/værksted med udgang. Haven bidrager med en rummelig græsbelagt plæne, pæne bede og flere gode terrasser bl.a en lækker træterrasse – for ej at forglemme det fineste orangeri som kan benyttes både tidligt- og langt ud på sommeren. Fra spisestuen er der ligeledes udgang til en rummelig overdækket træterrasse med udsigt over haven. Grunden rummer 956, og foruden boligen er der tilhørende beliggende en garage og et godt skur, samt et overdækket areal. Der er fornyeligt indlagt fjernvarme, og boligen er ligeledes opvarmet med brændeovn. Boligen er seperatkloakeret i 2023.Overtagelses kan se hurtigt, hvis dette ønskes. En villa som skal opleves! Bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag på 60395240 eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elme Allé 27 , 7330 Brande595.000 kr.5.412 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.063 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 213 ㎡Grund: 956 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1952Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-22 check den her

Elme Allé 27, 7330 Brande

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt og solid villa i nyrenoveret kvarter

Tæt på indkøb, natur og skole har du nu muligheden for at erhverve dig denne dejlige murermestervilla.

Området har været under renovering og har fået et dejligt løft, så det fremadrettet vil komme til at danne et meget centralt område i Brande. Tæt på det meste.

Villaen fremtræder indbydende, og du får rigtig meget god plads for pengene. Kort fortalt får du de perfekte rammer med en god planløsning og dejlige udemiljøer.

Indretning: Stueplan består af badeværelse m/gulvvarme, dejligt lyst og venligt køkken/alrum/stue med direkte udgang til overdækket træterrasse. Ekstra værelse/kontor.

1. sal: 5 værelser, badeværelse samt hyggelig hems og stue/multirum.

Oveni boligarealet, der udgør 213 kvm, får du en fantastisk dejlig og tør kælder på 75 kvm med højt til loftet. Pillefyret, som er fra 2014 står i kælderen, som således aldrig føles kold. Rummene er særdeles velegnede til værksted, vaskerum/bryggers, hobbyrum, opbevaring mv. Der er endda et toilet i kælderen.

Villaen er solid med et godt tegltag og løbende udskiftede vinduer (de fleste er i 2013 udskiftet til træ/alu).

Der hører gode udhuse med til villaen og garage m/port og nyere tag samt dejligt orangeri med gode muligheder for afslapning og dyrkning af egne grøntsager.

Alt i alt får du her rigtig meget for pengene. Huset kan hurtigt blive klar til at flytte ind i.

Kontakt Lars, EDC og hør nærmere!!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elme Allé 27, 7330 Brande2.345.000 kr.9.660 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.068 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 213 ㎡Grund: 956 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1952