Elmegården 31, 4450 Jyderup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

RENOVERET 1-PLANS VILLA MED LUFT TIL VAND VARMEANLÆG

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/5 – klik på billede –

Her får I en renoveret 1-plans villa med et yderst lavt varmeforbrug.
Boligen er beliggende i Elmegården, som er det absolut bedste kvarter i Jyderup for børnefamilierne. I kommer til at bo på en stille og blind villavej. Når børnene skal i skole kan de cykle af cykelsti hele vejen med kun 700 meter til skolen. I forbindelse med skolen, som har 0.-9. klasse finder I også børnehuset ’Galaxen’. Hvis I ønsker børnene, skal på friskole findes der to muligheder med Bregninge-Bjergsted og Højbo friskole, hvor der findes offentlig transport til begge.
Udover de gode skolefaciliteter i byen findes der et hav af indkøbsmuligheder, specialforretninger og meget mere. Hvis I ønsker at dyrke motion, tilbyder Jyderup jer svømmehal, sportshal, tennisbaner, fodboldbaner, træningscentre mv. Til pendlerne skal det nævnes, at der er togstation i byen med regionalbanen, som kører mellem Kalundborg-Københavns Hovedbanegård. I bil findes der motortrafikvej, som ender ud i Holbæk Motorvejen få min. fra ejendommen. I kan køre til Holbæk på ca. 25 min, Roskilde på ca. 35 min og Københavns Hovedbanegård på ca. 1 time.
Hvis I drømmer om skøn natur kan det næsten ikke blive bedre. Jyderup er omgivet af skov og har fantastiske Skarresø, hvor I kan gå runden på ca. 11 km.
Boligen er en renoveret 1-plans villa, som opvarmes med et luft til vand varmeanlæg.
Villaen indeholder: Entré/bryggers, stort åbent køkken til den rummelige stue på ca. 36 m2. Stuen er dejligt lys med udgang til den sydvestvende terrasse. Af fordelingsgangen har i adgang til gæstetoilet, badeværelse med dobbelt vask, stort soveværelse, 2 børneværelser og kontor.
Af udendørs arealer får I jer en dejlig nem have med stor fliseterrasse og hygge krog med bålsted. Til bilerne er en stor flisebelagt indkørsel, carport samt flere opbevaringsskure.
Her er tale om en yderst velholdt ejendom, hvor der er moderniseret meget igennem de sidste 15 år. Her kan bl.a. nævnes luft til vand anlæg i 2022, tag i 2016, vinduer, køkken, badeværelse og meget mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elmegården 31 , 4450 Jyderup1.840.000 kr.14.198 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.263 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 127 ㎡Grund: 910 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975