Elmekrogen 1, 4583 Sjællands Odde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Drømmer du om et lækkert og moderniseret fritidshus – så skal du se dette skønne fritidshus…

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Elmekrogen 1, i det populære Yderby lyng.
Huset finder vi på en skøn 1.664 kvm. solrig grund med flot træterrasse. Fra grunden er der gåafstand til både Sejerøbugten og Kattegat – så her er nemt at komme til havets skønne, friske badevand. Huset fremstår i flot og indflytningsklar stand.

Husets flotte træfacade fremstår pæn og nymalet med de hvide termovinduer og det sorte tag – Alle gode detaljer der giver “den helt rigtige sommerhus-stil”. Indenfor byder huset på lyse trævægge- og lofter – og alt fremstår i indbydende og indflytningsklar stand. Grunden er pænt anlagt med forskellige træer og buske – og her kan man nemt finde en skygge- eller solplads om sommeren. Terrassen indbyder til kølig hvidvin samt afslapning hele dagen. Et skønt hus med god stemning.

Vi byder velkommen til huset via den lyse entré med plads til overtøj, flyverdragter og gummistøvler. Husets “hjerte” er uden tvivl den skønne stue med loft til kip samt de store vinduer mod haven, som giver et dejligt lys og muligheden for at følge med i årstidens gang. I åben forbindelse med stuen finder vi det flotte køkken, som er holdt i bedste landlig stil. Fra køkkenet er der udgang til en skøn træterrasse mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes. Huset byder på et lækkert badeværelse med separat bruseplads. Her findes også 3 rigtig gode soveværelser – så her er fin plads til hele familien.

I gå-afstand finder vi det lille nyåbnede bageri Tir samt Olgas spisehus. Fra huset er der en frisk cykeltur eller få min. i bil til den hyggelige Havneby, hvor der foruden en stor og velassorteret Superbrugs og den populære Havnebyens kaffebar findes den hyggelige autentiske havn med flere gode spisesteder (Den gyldne hane, Café Tunen og Noova) samt den populære fiskehandel.
Skal der handles i gårdbutik kan vi anbefale et besøg på Lønnebjerg, der producerer og sælger de flotte “Kastanielys” og andre lækre ting til sommerhuset, Kiosken, der af medier er beskrevet som et “delikatess-paradis” med vin og ost eller Birkemosegård, der særligt er kendt som leverandør af de bedste økologiske grøntsager til bedre restauranter i København. Odden byder selvfølgelig også på egen vingård – Ørnberg vin – der i sommerhalvåret sælger de lokale druer fra gården og et lille tip er at Ørnbergs rosé, dessert og hedvin alle tre har været kåret til Danmarks bedste….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elmekrogen 1 , 4583 Sjællands Odde1.650.000 kr.22.603 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.300 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 73 ㎡Grund: 1664 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964

Der er ingen anmendelse på “Elmekrogen 1