Elsted Kirkevej 38, 8520 Lystrup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Høj kvalitet og eftertragtet beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/2 – klik på billede –

Ejendommen
Nu udbydes dette flotte rækkehus i den gamle landsby i Elsted. Huset ligger i det attraktive område Elsted Gårde. Her er der tale om et virkeligt kvalitetshus med alt hvad hjertet kan begære. Huset er opført i et hyggeligt område hvor det er muligt at opleve det gamle gårdmiljø. Når man træder ind på grunden, kan man med det samme mærke, at her er der virkelig tale om en kvalitetsejendom. Ejendommen er delvis omkranset af stor terrasse, hvor man kan nyde solen samt udsigten over markerne. Endvidere forefindes to stk. vognly i vedligeholdelsesfrit materiale. Boligen er opført i halvandet plan og træ/alu vinduer. På forsiden af ejendommen er der ligeledes flisebelagt terrasse, hvor der også er rig mulighed for at nyde mange gode solskinstimer, mens børnene leger i haven, hvor der er nedgravet trampolin og gyngestativ.

Indretning
I stueplan kommer man ind i en stor hall med godt lysindfald fra ovenlysvindue. Boligen har indlagt genvex, som sikrer et godt indeklima, og her er flotte klinke- og trægulve. Fra hallen er der adgang til stort bryggers i lyse elementer med vaskesøjle samt gæstetoilet med væghængt toilet. Husets centrale rum er den store stue kombineret med køkken/alrummet. Køkkenet indeholder alt hvad man forventer til et moderne køkken, heraf kan bl.a. nævnes indbygget fjernsyn, der er vendbart samt vinkøleskab. Køkkenet har endvidere en skøn kogeø med mulighed for spiseplads. Alle bordplader i køkkenet er sort højglans granit. I stuen er der en stor spiseplads samt et hyggeligt hjørne, hvor man har god plads til sofaarrangement. Fra stuen er der adgang til en fantastisk voksenafdeling med stort walk-in samt egen adgang til stort luksusbadeværelse med bruseniche, spabad og væghængt toilet. Fra soveværelse er der udgang til østvendt træterrasse. 1. sal byder på repos, hvor man har mulighed for at lukke op med den indbyggerede Velux terrasse, hvorfra man har en fantastisk udsigt udover gårdmiljøet. Tre store værelser med kviste, hvori der forefindes indbygget skriveborde samt indbygget skabe. Badeværelse med brus og væghængt toilet.

Her er der virkelig tale om en kvalitetsbolig med rigtig mange gode løsninger og boligen bærer præg af, at der er tænkt over selv den mindste detalje. Til ejendommen hører 21 kvm isoleret redskabsrum med gulvvarme, ekstra cykelskur og drivhus.

Området
Elstedgårde er særdeles attraktivt for både børnefamilier og seniorer, og her er stor diversitet i beboersammensætningen. Her er fokus på det gode nabofælleskab, som ofte nydes i de etablerede gårdmiljøer. Man er ligeledes omgivet af hyggelig landsbyidyl, da man har gadekæret og kirken i området. Herudover er der gode fællesarealer i området, bl.a. boldbanerne som børnene nemt kan benytte til leg og boldspil. Beliggenheden er i top med både skoler og daginstitutioner i gåafstand, og i bil kan man på fem minutter nå den østjyske motorvej eller Letbanens stoppested….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elsted Kirkevej 38 , 8520 Lystrup5.495.000 kr.24.537 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.377 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 228 ㎡Grund: 415 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 21.03.2016 check den her

Der er ingen anmendelse på “Elsted Kirkevej 38

Annonce: