Endeltvej 9, 9330 Dronninglund

9330 endeltvej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Mulighedsrig ejendom ved Flauenskjold i naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/3 – klik på billede –

Drømmer I om at bo i naturskønne omgivelser med alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde? Så er denne mulighedsrige ejendom ved Flauenskjold måske noget for jer.

Flauenskjold er en idyllisk by, der byder på alt det, I har brug for i jeres hverdag. Her finder I en lokal købmand, en folkeskole der strækker sig op til 7. klasse og et rigt og aktivt foreningsliv.

Ejendommen har den perfekte beliggenhed for pendlere, der søger en ejendom med nem adgang til motorvejen og som samtidig ønsker at nyde livet i rolige og naturskønne omgivelser.

Stuehuset strækker sig over 178 kvadratmeter i to plan og byder på masser af muligheder for at sætte jeres eget præg og skabe jeres drømmehjem. I stueplan finder I et lyst køkken med klinker, hvor der er mulighed for at skabe et hyggeligt køkkenalrum. Derudover byder stueplan på adskillige rummelige stuer, et stort lyst badeværelse med både bruseniche og badekar, et praktisk bryggers og et værelse. På første salen venter en stor stue og tre værelser – hvoraf det ene har adgang til et toilet – og en skøn vestvendt altan, der indbyder til afslapning og hygge.

Udhusene byder på imponerende 720 kvadratmeter, med et maskinhus med stålspær og aluporte samt en lade med troldtekt lofter og støbte gulve. Dette gør udhuset ideelt til lagerplads eller andre formål. Der er desuden flere disponible rum, som kan anvendes efter behov.

Ejendommen strækker sig desuden over 2 hektar jord med mulighed for at tilkøbe endnu mere, hvilket gør den ideel til jagt eller andre udendørs aktiviteter.

Mulighederne er mangfoldige, og scenariet er klarlagt for et liv i fuldstændig harmoni med naturen. Vi ser frem til at åbne dørene og byde jer hjerteligt velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Endeltvej 9 , 9330 Dronninglund998.000 kr.5.853 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.252 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 178 ㎡Grund: 20180 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1901

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x