Enebærhaven 77, 2620 Albertslund

2620 enebaerhaven 77 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

1-plans villa med utraditionelle detaljer

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Rigtigt charmerende 1-plans villa med usædvanligt udhus i haven og mange andre gode detaljer som husets ejer – der er arkitekt har udtænkt. Huset har fået nyt tag i 2018 og gammelt asbesttag er fjernet inden det nye blev lagt.
Allerede i det tilbyggede glas indgangsparti fornemmer man at her er tænkt over tingene. Det virker meget indbydende at komme ind i tørvejr i en trekantet entre, hvor der er plads til at småbørnene kan sidde ned og få sko af og på. Selve huset byder på 2 børneværelser og et rummeligt soveværelse og en meget lys og dejlig opholdsstue. Sælger har tegnet og tilbygget en spændende udestue der er skråtstillet mod husert, så den ikke tager lys fra stuen. Udestuen har fast tag så den ikke bliver bagende varm på solrige sommerdage. Hyggeligt hvidt spisekøkken med udgang til den usædvanlige carport/overdækket terrasse med glastag som har samme taghældning som hovedhuset.Carporten kan ikke kun bruges som carport, men derimod som en skøn overdækket terrasse. Igen en finurlig og godt tænkt detalje. Ældre badeværelse toilet og badekar. Stort godt bryggers med nyt TAO fjernvarmeanlæg.
Haven er anlagt så den er nem at holde og i haven er opført et 24 kvm. luksusudhus der vil være det helt ideelle hobbyrum, hvad enten man skal øve sig på at spille musik, male eller man vil bruge det som ungernes gamer rum. Kun fantasien sætter grænser.

Området: Enebærhaven er en af de mest trafikstille placeringer i kommunen. Samtidig er man helt tæt på Vestskoven, rideskolen og hundeskoven. Selve området har smukke brede adgangsveje med træer så der er langt mellem husene. Man har supermarked lige på den anden side af Trippendalsvej, hvor også bussen kører. Den gode Herstedøster skole ligger få min. cykelkørsel fra huset, ligesom børneinstitutionerne ligger i meget behagelig nærhed.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Enebærhaven 77 , 2620 Albertslund3.798.000 kr.29.092 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.638 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 121 ㎡Grund: 623 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1962Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-22 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x