Engbakken 1, 8220 Brabrand

 

Beskrivelse

183 kvm veludnyttet villa – tæt på Engdalsskolen

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/12 – klik på billede –

Er I på udkig efter et dejligt hus fra 1960erne, der løbende er blevet renoveret til en fornuftig pris? Så kig med her!
Start jeres næste boligkapitel i et hus, som rummer alt, hvad tilværelsen behøver. Når du træder ind i villaen, vil du straks fornemme, at de nuværende ejere virkelig har formået at skabe et hjem med fokus på familielivet. Boligen er i 1 plan, og byder på 183 veludnyttede kvm.

Du bydes velkommen indenfor i en rummelig entré med garderobeplads. I entréen kan du også tilgå husets første værelse, samt et gæstetoilet med gulvvarme. Videre bliver du ført ind i en hall, hvorfra du både har adgang til stue, køkkenalrum, badeværelse, husets øvrige værelser, samt udgang til overdækket terrasse. Et køkkenalrum, med masser af skabs- og bordplads som ovenikøbet både har indbygget ovn, dampovn og mikrobølgeovn. Køkkenet i hvide neutrale nuancer, hvorefter du bliver ført videre ind til spisestuen. Gennem to glasdøre er du også i åben forbindelse til den skønne lyse stue, som er med store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald til hele rummet. Her er der plads til, at kunne hygge ved et stort sofaarrangement. Fra køkkenalrummet har du også adgang til bryggerset, med plads til både vaskefaciliteter samt opbevaringsplads.
Derudover rummer boligen tre øvrige værelser, samt et stort og rummeligt badeværelse med gulvvarme.

En dejlig have i en god størrelse, hvor du samtidig kan blive omfavnet af den gode atmosfære i de forskellige oaser. Haven byder både på drivhus, køkkenhave, træer og indbyder til leg på græsplænen.

Drømmer du om at bo tæt på skole, institutioner, indkøb og Brabrand Søen, hvor du både kan nyde naturen og fuglelivet? – Så er denne ejendom lige noget for dig!

Lyder dette som en bolig for dig, så book i dag en fremvisning på 86 26 17 00!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Engbakken 1 , 8220 Brabrand3.948.000 kr.20.861 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.772 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 183 ㎡Grund: 1070 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-30 check den her