Engblommevej 32, 3390 Hundested

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Smuk 1½ plans villa med naturskøn beliggenhed på stor grund – der strækker sig ud til åbne marker i St Karlsminde

Smuk 1½ plans villa med naturskøn beliggenhed på stor grund – der strækker sig ud til åbne marker i St Karlsminde
St Karlsmindeområdet, der smelter sammen med Lynæs, er en oase skønhed og charme. De betagende villaer der pryder området er virkelig en perle for øjet. Men det er ikke kun villaerne, der fanger opmærksomheden i St Karlsmindeområdet. Natten byder på utrolige syn, når stjernehimlen udfolder sit magiske tæppe af funklende lys, der kan fange enhver, der tager sig tid til at beundre natt…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Engblommevej 32 , 3390 Hundested2.795.000 kr.16.054 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.161 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 151 ㎡Grund: 2916 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-03 check den her

Engblommevej 32, 3390 Hundested

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Parklignende grund med et hyggeligt søareal og en græsmark (landzone) som genbo

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/3 – klik på billede –

Vi er stolte her hos EDC i Hundested at det blev os der blev valgt og dermed fik det ærefulde erhverv at finde en ny ejer til denne spændende ejendom eller nærmere ejendomme på denne helt igennem unikke lokation.
Matriklen består nemlig af et hovedhus med et boligareal på 151 m2 samt et ældre sommerhus på 45 m2 som i forbindelse med at huset blev opført i 1971 blev om registreret til udhus, dog et rigtig godt et af slagsen og dermed ikke blot et ”almindeligt udhus”.

Hovedhuset byder på: entre med garderobeplads, gæstetoilet, stor stue med plankegulv og udgang til udestuen og der videre til den store overdækket terrasse hvor udsigten over søen kan nydes, pænt køkken, praktisk bryggers og et rigtig godt værksted, tilbage i entreen finder man trappen der føre til første salen som indeholder: stort soveværelse med udgang til balkonen, fordelingsgang med udgang til balkonen hvor den perfekte udgift over genboens marker opnås, badeværelse, værelse samt et værelse, som fører ned i værkstedet i stueplan.
Udhuset der ikke er registeret og dermed ikke må bruges til beboelse indeholder: Entre med garderobeplads, køkken med spiseplads, badeværelse med brus samt et soveværelse.

Til ejendommen hører desuden en garage på 24 m2, en carport på 20 m2, et stort brændeskur samt et par ældre udhuse i forlængelse af udhuset.

Beliggende vi her har fat i er et fantastisk dejligt område med bare en kort gåtur til den smukke Roskilde Fjord, Lynæs Havn eller hvad med at spadsere en tur i den velplejede Grønnesseskov. Her får man den smukkeste Nordsjællandske natur serveret ad libitum direkte uden for døren. Huset er beliggende med rigtig god afstand til naboerne på en enestående og helt privat 2.916 kvadratmeter stor grund. Det giver en god fornemmelse af at være tæt på naturen og man kan dagligt glæde sig over det mangfoldige dyreliv man har på grunden. Både i form af rådyr og ræve, men også fuglelivet er unikt.

Når de daglige indkøb skal gøres, kan det anbefales at slå et smut forbi den nærliggende Rema 1000 eller kør ned omkring Hundested og glæd dig over det store udvalg af dagligvareforretninger og specialbutikker. Den nærliggende Vibehus Station byder på togforbindelse til Hillerød og videre mod København.

Ejendommen ligger med gåafstand til Lynæs Havn, som er i rivende udvikling samt et paradis for wind- og kitesurfere. Her kan fiskekutter nydes side om side med lystbådesejlbåde. Her hersker en helt speciel stemning hvor iværksætter og lokale brænder for at holde området i en spændende udvikling. Her finder man både restauranter, fiskebutik, en havnegrill og en stor legeplads.

Lynæs Surfcenter er ikke kun for dem der dyrker vandsport, men også leveringsdygtig i spændende arrangementer som open air-koncerter, en ugentlig fællesspisning og flere aftener hen over sommeren hvor der afvikles banko, quiz med videre.
Drengene fra Surf Centerets nyeste skud på stammen er deres opkøb af restaurant Skipperstuen, hvor Madbaren har set dagens ly…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Engblommevej 32 , 3390 Hundested3.195.000 kr.18.352 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.620 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 151 ㎡Grund: 2916 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971