Enghaven 36, 6990 Ulfborg

6990 enghaven 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Pæn et-plans villa i roligt villakvarter

Et-plans villa beliggende for enden af rolig stikvej, i børnevenligt kvarter, med stisystem til Ulfborg skole. Udover en velfungerende skole, med klassetrin til og med 9 klasse, byder Ulfborg bl.a. på et stort udbud af diverse fritidsaktiviteter, børnepasning, togstation, forskellige handelsbutikker og supermarkeder. 7 minutter vest for Ulfborg findes en af de smukkeste steder lang den jyske vestkyst med bl.a. Vesterhavet og Husby Klitplantage, med mange cykel- og gå ruter.

Huset er opført i gule sten med bølgeeternittag og delvist træ og plast vinduer. Dertil garage med fliseopkørsel og redskabsskur. Til huset hører også en dejlig lukket have med delvist overdækket østvendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes.

Indrettet med entre med garderobe – gæstetoilet – lys og rummelig spisestue med to trin ned til opholdsstuen med gulvvarme og udgang til delvist overdækket terrasse. Køkken/alrum med udgang til terrassen og med franske døre til spisestuen – soveværelse med skabsplads – 3 gode værelser – badeværelse fra 2019 med hvidt inventar, bruseniche og gulvvarme – bryggers med håndvask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Villaen har en god planløsning som henvender sig til en bred køberskare. Især børnefamilien får god plads til at kunne boltre sig på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Enghaven 36, 6990 Ulfborg1.095.000 kr.6.518 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.666 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 161 ㎡Grund: 770 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1972

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x