Enghavevej 25, 8700 Horsens

8700 enghavevej 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende 2-plans villa med tilhørende carport, og kort gå afstand til Horsens centrum!

Villaen er beliggende i et roligt kvarter hvor man får bekvem adgang til Horsens centrum – Dette giver anledning til uanede af muligheder for hvad Horsens har at byde på, bl.a. shopping, caféer, restauranter og meget mere som man især kan finde på gågaden i Horsens. Udover dette er der nem afstand til skole, daginstitutioner, sportsaktiviteter, og dagligvareindkøb.
Ejendommen fremstår i fin stand, hvoraf murermestervillaen har været igennem en ombygning i 1990, heraf kan der nævnes at ejendommen har fået nyt køkken og badeværelse pågældende år. Samtidig har 1. salen været igennem en ombygning. I stuen er der nye gulve fra 2021, og supplerende har boligen fået udskiftet vinduer i 2005. Indefra fremtræder boligen lys med flotte laminat trægulve, og lyse vægge i samtlige rum. Ejendommen opvarmes via El og med varmepumpe.
Boligen er i 2 plan, hvor gangen op mod 1. salen findes i husets fine entré. Fra entréen har man adgang til badeværelset mod venstre, hvor man her også har en rummelig bruseniche samt plads til hvidevarer. Yderligere er der tilkoblet gulvvarme til badeværelset. Mod højre bliver man mødt af boligens rummelige hjerterum, opholdsstuen, som er med fine laminat trægulve og lyse vægge der sørger for lyse og venlige omgivelser hvor man med det samme føler sig velkommen. Herfra er der direkte adgang mod boligens hyggelige køkken og endvidere bryggers. På 1. salen finder man 2 fine funktionelle værelser med et samlet veludnyttet tagetageareal på 41m².
Til ejendommen er der tilhørende udendørs areal med fin plads at boltre sig på, som giver anledning mange kreative muligheder hertil. Yderligere er ejendommen udstyret med en fin carport samt tilhørende udhus til diverse god opbevaring
ALT I ALT EN RIGTIG FIN MURERMESTERVILLA BELIGGENDE NÆR CENTRUM!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Enghavevej 25 , 8700 Horsens1.195.000 kr.10.732 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.467 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 113 ㎡Grund: 676 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1932Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-01 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x