Enighedsvej 18, 4690 Haslev

4690 enighedsvej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende muremester ejendom.

Charmerende, pænt og delvis moderniseret murmester ejendom beliggende centralt i Haslev med kun ganske få minutter til indkøb, stationen m.m. Ejer har gået og renoveret på ejendommen igennem stykke tid, herunder lavet nyt el, ventilationssystem, vinduer, isolering og lavet en helt fantastisk 1 sal med loft i kip og blotlagte bjælker og hvor der kan indrettes yderligere værelse hvis behov herfor.
Til ejendommen hører et godt muret værksted/garage samt yderligere garageareal så der er rig mulighed for at have værksted eller til andet hobbybrug.

Entre med trappe til 1.sal. Spisekøkken med god bord- og spiseplads samt tilhørende viktualierum. Derudover dejlig stor rummelig opholdsstue og et stort lyst badeværelse med bruseniche. 1. sal rummer super lækkert soveværelse med loft i kip samt stort alrum hvor der sagtens kan indrettes yderligere et værelse.

Derudover har vi som sagt garage/værksted med tilhørende disponible rum som tilsammen byder på en masse muligheder. Men dette er ikke alt idet der også er yderligere udhuse/garageanlæg som dog trænger til renovering.

Der er en skøn have til med spredt beplanting, plæne m.m. og dertil en dejlig stor hyggelig gårdsplads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Enighedsvej 18 , 4690 Haslev1.795.000 kr.12.043 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.245 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 707 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1904Sidste tilstandrapport er fra: 2021-02-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x