Enighedsvej 45, 2920 Charlottenlund

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smuk villa i “english cottage” stil

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Velkommen til denne særdeles yndige villa, dejligt beliggende i Charlottenlund, blandt de mange smukke og historiske ejendomme i det eftertragtede Årstidskvarter.

Måske kender du allerede huset på Enighedsvej 45? – For det er bestemt et kapitel for sig. Det nemlig ét af dem, som man gerne stopper op og betragter, når man spadserer ned af Årstidskvarterets rolige og hyggelige veje. Ved første øjekast lader du måske tankerne falde på et af de historiske huse opført rundt omkring i England under Dronning Elizabeth d. 1’s tid. Dem vi ofte i daglig tale kalder for ”English cottage houses”. Opført i rødsten, med små sprossede vinduer, hyggelig karnap og indhyllet i smuk gammel beplantning, kan du utvivlsomt ikke undgå at mærke husets sjæl og charme.

Indenfor er sagen den samme. Et væld af fine detaljer som parketgulve, bjælkeloft og radiatorskjulere ses flere steder i boligen. I stueetagen bydes du velkommen i hallen, der fungerer som fordelingsgang til pejsestuen, opholdsstuen og køkkenet. Pejsestuen er som taget ud af et eventyr, med dens store indbyggede reoler, dobbeltkarnap og hyggelige pejseindsats. I forlængelse af køkkenet finder du spisestuen, som huser plads til et væld af gæster. Igennem opholdsstuens og spisestuens dobbeltdøre kan den store og solrige sydvestvendte træterrasse tilgås. Her har du rigeligt med plads til udfoldelse og skøn markise til de varme sommerdage. Tilbage i hallen, hvor du ligeledes finder et gæstetoilet, ledes du af smukt dekoreret trappeopløb til husets 1. sal. Her finder du 4 utroligt gode værelser, samt et stort badeværelse med separat bruseniche og badekar. Fra køkkentrappen ledes du om i gården, hvor husets store kælder med 4 brugbare disponible rum samt vaske-/tørrerum kan tilgås.

Den store og solrige sydvendte grund byder på hele 993 kvm, med en særdeles nem og brugbar have, hvor solen kan nydes hele dagen. Yderligere tilhører der to store garager til ejendommen, placeret på hver side af det smukke ankomstparti med egen indkørsel og stort rhododendron-bed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Enighedsvej 45 , 2920 Charlottenlund16.500.000 kr.77.483 kr/㎡Ejer Udgifter: 9.092 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 186 ㎡Grund: 993 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1929

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x