Erik Banners Vej 13, 9460 Brovst

9460 erik banners vej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot og Præsentabel Landejendom med Fjordudsigt

Beliggenhed Landejendommen ligger i idylliske omgivelse tæt på Attrup by og lystbådehavnen med kort afstand til den smukke natur omkring Limfjorden, Kokkedal Slot, Alsbjerg Bakker og meget mere. Kun ca. 5 km væk finder du Skovsgård, hvor der er børnehave, skole, idrætshal, indkøbsmuligheder og offentlige transportforbindelser. Den store grund på 9.320 kvm giver plads til mindre dyrehold og byder på en pragtfuld udsigt over Limfjorden. Ejendommen inkluderer også en strandeng på 20.056 kvm, perfekt til jagt.
Ejendommen Stuehuset er fritliggende og opført i 1987 i røde teglsten med betontagsten samt delvist nye træ-/aluvinduer fra 2021. Boligarealet udgør i alt 252 kvm. Der er en carport fra 1988 på 25 kvm til stuehuset. Ejendommens gode udhuse består af en tidligere staldbygning med flere disponible rum, velegnet til forskellige formål, et værksted, en tidligere stald, en lade samt et maskinhus. I 2013 blev der desuden installeret et 6 KW solcelleanlæg på ejendommen, som sikrer en lav varmeudgift.
Indretning Stuehuset er indrettet med en stor baggang med grovkøkken og klinkegulv med varme, et værelse, et stort soveværelse med skabsvæg, et dejligt stort badeværelse med bruseniche og klinkegulv med varme, samt et dejligt lyst køkken-alrum med et pænt køkken, brændeovn, god spiseplads med udsigt over Limfjorden og udgang til en sydvendt terrasse. Der er franske dobbeltdøre til en god stue med varmepumpe og udgang til en vestvendt terrasse. På 1. salen finder du en stue, 2 værelser, et badeværelse med bruseniche og et stort værelse. Boligen fremstår overalt pæn og velholdt.
Opvarmning Opvarmning sker via varmepumpe, el-paneler og brændeovn, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt.
Denne flotte landejendom med fjordudsigt er et ideelt hjem for dem, der søger en kombination af landlig idyl, natur og moderne komfort.
KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Erik Banners Vej 13 , 9460 Brovst1.995.000 kr.8.186 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.969 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 252 ㎡Grund: 29426 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1987

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x