Esther Aggebos Gade 48 4-4, 8000 Aarhus C

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyopført luksuslejlighed med blændende havudsigt

Aarhus Ø rummer mange spændende bygninger med banebrydende arkitektur. Ude for enden af Øen oplever du en uhindret, kystnær udsigt til den blå bugt samt de smukke bøge ved Risskov. I horisonten kan du ane Mols tværs over vandet.

Nu har du mulighed for at erhverve en af SHIPs bedst beliggende lejligheder. Lejligheden er beliggende øverst oppe på 4. sal.
Lejligheden består af et indgangsparti med indbyggede skab, som fører ud i den lyse stue-køkken, hvor madlavningen kan laves i samvær med gæster og den øvrige familie. Der er et højt niveau i hårde hvidevarer, alt er i Miele.
I tilknytning til stuen er et mindre depot, som med fordel kan bruges som walk in closet.
De store guld-til-loft vinduer vender ideelt syd-øst og sikrer rigeligt sollys fra den står op til sidst på eftermiddagen.

Fra lejligheden og de 10 m2 solbelyst altan er der udsigt over et smukt beplantet parkareal. Det fører direkte til badebroen, som øjes fra terrassen. Her finder mange af SHIPs beboere energi til dagen med et friskt dyk i Aarhus bugtens blå bølger.
Dertil kommer soveværelset med indbyggede skabe. Der er som i stuen direkte adgang til terrassen, hvor morgenmaden kan nydes i sommermåneder. Med nærheden til naturen og havet kan alle årstider fornemmes.

På badeværelset er der flotte natursten i en skiffergrå nuance med lyse kontraster. De italienske naturfliser går igen i alle facader, hvilket giver æstetisk ro for øjet.

Byggeriet SHIP er opført i gode materiale, har en smuk arkitektur og beplantet område blandt de mange ny bygninger. Selv gangarealer i opgangen er gennemført med elegante træpaneler i loftet. Sansen for detaljen afspejler bygherrens og arkitekternes engagement.

Denne lejlighed er for den kvalitetsbevidste køber, der prioriterer skønhed og kvalitet frem for volumen. De 71 m2. er perfekt disponeret til et par eller singlen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esther Aggebos Gade 48 4-4, 8000 Aarhus C3.695.000 kr.52.042 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.692 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2015Størrelse: 71 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2021

Esther Aggebos Gade 48 4-4, 8000 Aarhus C

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

SKØN UDSIGTSLEJLIGHED I SHIP

Velkommen til en 2´er, der emmer af flot lysindfald og feriestemning. Beliggenheden er i absolut topklasse med en dejlig udsigt fra opholdsrummene til Aarhusbugtens klare, dybblå bølger, ligesom I kan se frem til en adresse, der placerer jer i smørhullet mellem nærområdets fortræffeligheder. Selve lejligheden følger fornemt trop med lækre detaljer, gode materialer og en indretning, der formår at få det fulde udbytte af kvadratmeterne. En rummelig og velplaceret altan med sol fra morgen og indtil…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esther Aggebos Gade 48 4-4, 8000 Aarhus C3.498.000 kr.49.268 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.184 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2015Størrelse: 71 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2021

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x