Fåborgvej 103, 6818 Årre

6818 faborgvej 103 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt landvilla med 3,6 hektar jord og stor garage

Drømmer du om det landlige liv med frisk luft, højt til himlen og måske lidt hobbylandbrug, dyrehold eller lignende? Så får du en god mulighed med denne velholdte landvilla i de maleriske omgivelser mellem Fåborg og Agerbæk. Den byder på hele 170 m2 med fire soveværelser, og dertil kommer en stor garage og 3,6 hektar.

Ejendommen er et nydeligt eksempel på en klassisk dansk arkitektur, hvor det traditionelle møder det tidløse. Lyse, pudsede facader med sprossevinduer indrammer på charmerende vis hjemmets indre og reflekterer på retfærdig vis den hyggelige atmosfære, du møder, når du træder ind gennem hoveddøren.
Øverst på formularen

De 170 m2 er fordelt på en stor stue med Troldtekt-loft, et køkkenalrum samt fire soveværelser, kontor, bryggers, badeværelse og toilet. Stueplan rummer alle fællesarealer og et enkelt soveværelse, mens førstesalen er indrettet med tre yderligere soveværelser og et toilet.

Fra bryggerset er der direkte adgang til den store garage. Et højloftet rum med Troldtekt-loft og god plads til at indrette værksted, lager, atelier eller alt muligt andet. I den ende der ligger tættest på bryggerset og køkkenet er der håndvask, og samme sted har du adgang til et viktualierum.

Ejendommen ligger landligt mellem åbne marker og tæt på naturskønne områder som Agerbæklund og Vrenderup Mose. Samtidig er der nem adgang til både Varde, Billund, Bramming, Grindsted og Esbjerg, og med stoppested kun 150 meter herfra og essentielle faciliteter som supermarked, skole og læge inden for en radius af ca. 4 km, er dagligdagens nødvendigheder aldrig langt væk.

Book en fremvisning, hvis denne ejendom lyder som et match for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fåborgvej 103 , 6818 Årre1.650.000 kr.10.061 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.619 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 192 ㎡Grund: 36487 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1915

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x