Fåborgvej 1, 8940 Randers SV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Super villa med fantastisk placering

Waow! EDC Trio har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine ejendom, med en helt igennem unik og fantastisk placering, til salg.

Lad os starte med beliggenheden. Centralt beliggende i Vorup finder vi denne unikke placering hvor der I området er der daginstitutioner, skole, indkøb mm.

Vi bydes indenfor gennem en fin entré, hvor der er plads til man kan stille skoene. Først møder vi boligens første toilet, der er holdt i lyse nuancer. Derudover finder vi 2 rum i kælderen samt et badeværelse med brus. Fra garagen kan man gå tør skoet ind gennem de 2 rum i kælderen. Går vi tilbage til entré går der en trappe op til 1.sal.

På 1.sal kommer vi ind i en fordeler gang, hvor vi får adgang til 3 værelser samt et badeværelse med karbad. Videre mødes vi af den rummelige stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse hvor man kan nyde haven.

Udendørs er der en god, lukket have med et skønt terrasseområde. Hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde den store græsplæne.
I indkørslen er der desuden en super, rummelig garage med elport.

Så leder du efter en velbeliggende villa med en kanon planløsning? Så skal du booke din fremvisning ved EDC Trio!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fåborgvej 1 , 8940 Randers SV1.295.000 kr.9.487 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.523 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 114 ㎡Grund: 1097 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1961