Fællestoften 1, 7400 Herning

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar villa i dejligt område

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/11 – klik på billede –

150m² hus, som på ingen måde ligner det hus, der blev opført i 1965. I 1999 blev entre, bryggers og værelset i denne afdeling totalrenoveret. Hvor den resterende del af huset blev totalrenoveret i 2014. Hviket altså vil sige at huset har gennemgået en kæmpe renovering hvor der ikke har stået meget andet end ydremure tilbage. Der er blevet lagt gulvvarme, sat nye indervægge, lofter, gulve og alt el og vvs er blevet skiftet i hele huset, under de to renoveringer. Køkkenet er AUBO fra 2014, hvor du får et fantastisk køkken med hvide låger, stor kogeø med masser af opbevaringsplads samt quooker og praktisk nedsænket håndvask.

Huset har 3 soverum og et badeværelse. Ønsker du et toilet eller badeværelse mere, er der god mulighed for at etablere dette i teknikrummet som ligger ved husets entre.
Huset har en dejlig lukket have, hvor der er højbede, dobbelt carport og generel god plads til parkering, hvilket giver særlig god mulighed for parkering af firmabilen, campingvognen, autocamperen eller lign.

Taget er lige blevet malet, hvilket forlænget dets levetid, og udover dette får du et hus, som i sin helhed er særdeles velholdt inde som ude.
Tjørring er en meget populær forstad, som har meget at tilbyde. Der er snart to indkøbsmuligheder, god natur i form af Fuglsang Sø. Flere skoler og institutioner, bager, tankstation, Fitness og så ligger Tjørring tæt på Gødstrup sygehus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fællestoften 1 , 7400 Herning2.095.000 kr.13.693 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.400 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 862 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x