Færgevej 4, 9240 Nibe

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende hus i naturskønne omgivelser

I bydes velkommen på Færgevej som er beliggende i den hyggelige landsby Valsted nær Nibe. Valsted by er placeret blot ”et stenkast” fra Limfjorden, og er omringet af naturskønne omgivelser.
I Valsted finder du Sebber Landsbyordning som dækker over vuggestue, børnehave samt skole til 6.klasse med DUS-ordning
Du kommer til at bo i en by med naboer i alle aldre – som har et godt borgerskab og fællesskab. Byen er aktiv og tilbyder en masse aktiviteter til alle aldre og interesser.

Huset på Færgevej 4 oser af charme og kendetegner sig som et af de historiske ”fiskerhuse” i byen. Her får du 107 gode boligkvadratmeter som er veldisponeret og fordeler sig på entré, to rummelige soveværelser, køkkenalrum og stue i ét åbent rum samt badeværelse med baggang.

Udvendigt har vi en sydvendt have med bl.a. overdækket terrasse. Haven er beliggende fuldstændig ugeneret og uden naboer tæt omkring, så her kan du nyde mange gode stunder!

Huset har inden for de senere år fået udskiftet vinduer og døre, samt er der lavet nyt tegltag på huset samt efterisoleret loftet.
Derudover er der udskiftet til nyt træpillefyr. Alle energiforbedrende tiltag som er udført efter udarbejdelsen af energimærket.

Er du på udkig efter en charmerende villa med en skøn, natursmuk beliggenhed? Så glæder vi os hos EDC Danebo, Nibe til at vise dig netop denne bolig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Færgevej 4 , 9240 Nibe1.125.000 kr.9.783 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.596 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 107 ㎡Grund: 450 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1870

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x