Færgevejen 30, 8400 Ebeltoft

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Havudsigt, bynær og et væld af muligheder

Havudsigt, bynær og et væld af muligheder

Bynær og fantastisk beliggende ejendom med 214 kvm. bolig, mere end 2,5 hektar jord samt stald -og udhusbygninger. Grunden ligger lige op til Tolløkkeskoven, som er nok Djurslands smukkeste skov i forårsmånederne med anemoner og ramsløg i massevis.
Ejendommen består af stuehus med tilhørende stald- og udhusbygninger på samlet 629 m2.
Huset består i stueplan af entré, tre gode værelser, lyst og moderniseret køkken med viktualierum, stor stue i forbindelse med spisestue, baggang, bryggers og hele tre badeværelser i hver deres velbevarede fliser fra 70’erne. Her er så mange skønne detaljer at holde af!
Videre på førstesalen er gangareal, to værelser samt flere disponible rum med god opbevaringsplads og mulighed for at omfavne ekstra beboelse.
Fællesnævneren for huset er det særegne lysindfald og den omkringliggende natur, der mærkes på helt tæt hånd i alle rum. Her kan man kun blive inspireret. Haven prydes af gamle træer og skøn beplantning med kig til hav og skov.
Og ganske særligt for denne centralt placerede ejendom, er staldbygningen med 14 hestebokse og de mulighedsrige udhuse. Tænk at kunne udleve denne drøm i byzone.
Fra ejendommen er nem adgang til byen via stisystemer og de omkringliggende omgivelser byder på gode muligheder for løbe/gåture.
Fra ejendommen går ligeledes ridestier rundt omkring i skovene.
Ejendommen oser af landidyl og henvender sig til mange købere såsom hesteinteresserede, selvstændige virksomheder, som flerfamiliers-bolig, eller køberen der ønsker masser af plads både indendørs og udendørs….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Færgevejen 30 , 8400 Ebeltoft4.995.000 kr.21.314 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.518 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 214 ㎡Grund: 25165 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1975