Falstersgade 3, 8700 Horsens

8700 falstersgade 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Helt unik og gennemført murermestervilla med 212 funktionelle kvadratmeter!

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/3 – klik på billede –

Her får du muligheden for at erhverve en helt unik murermestervilla, som er renoveret og moderniseret, hvor intet er tilfældigt, og hver en detalje er nøje udvalgt med øje for kvalitet og med respekt for boligens oprindelige stil.

Boligens tag er blevet udskiftet i 2021 til et nyt Randers tegltag med nyt undertag og tagrender samt inddækninger i kobber.

Boligen indeholder i stueplan en entré, et gæstetoilet, et stort Vallø køkken fra 2021 med lameller i massiv røget egetræ med fingertappede skuffer, dekton bordplade og quooker i messing. Køkkenet er i åben forbindelse til spisestuen, hvorfra der er etableret en dør ud til en stor sydvendt IPE hårdttræsterrasse. Fra spisestuen er endvidere adgang til en stor stue med et fantastisk lysindfald og indbygget pejs. Overalt i stueplan er der højt til loftet samt stuk og rosetter.

1. salen indeholder et stort soveværelse med indbyggede skabe, to store værelser og et badeværelse med gulvvarme og dobbelt indbygget brus. Herudover er der fra 1. salen adgang til et stort loftrum med plankegulve og strøm, og som har en funktion som et multirum med mange anvendelsesmuligheder.
Uderetagen indeholder et disponibelt rum, hvor al boligens teknik er placeret, og som også anvendes som kontor. Herudover et viktualierum/vinrum, stort disponibelt rum, stort bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt med direkte udgang til haven og til sidst et luksusbadeværelse, som er renoveret i 2012/2013 med italienske fliser, badekar, bruseniche med indbygget armatur samt inventar fra multiform. Der er lavet radonsikring af kælderen i form af en radonpumpe, for at sikre et sundt indeklima.

Til boligen er en hyggelig have som primært er anlagt i græs, hvor der foreligger tegninger fra en havearkitekt, et udhus/værksted samt en sydvestvendt IPE træterrasse med en overdækning i genbrugs Flensborgsten, hvor tagrender, nedløb og tag er lavet i kobber.
Boligen er beliggende i et roligt kvarter tæt på centrum af Horsens. Herfra har man alle dagligdagens fornødenheder i gåafstand heriblandt strøget med rigt caféliv, indkøb, biograf, skole, børnepasning, banegården samt gode busforbindelser. Gode muligheder for gåture i naturen ved Bygholm Park, Bollerstien og den nye park Bakkelunden. Endvidere kan motorvej E45 nås på under 10 min. i bil.

En bolig som er svær at beskrive, men som simpelthen skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Falstersgade 3 , 8700 Horsens4.495.000 kr.26.195 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.432 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 138 ㎡Grund: 341 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x