Fangel Bygade 21, 5260 Odense S

5260 fangel bygade 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende villa med køkkenalrum fra 2023

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Denne charmerende villa byder på en god blanding af historisk charme og nutidig komfort.

Villaen er beliggende i det hyggelige og naturskønne Fangel, hvorfra der via cykelsti er kort afstand til gode skoler, indkøb mv. Fangel er et aktivt lokalsamfund med bl.a. idrætsforening, bylaug, beboerforening, jagtforening mv. Her er der rig mulighed for at blive en aktiv del af lokalsamfundet, der bl.a. arrangerer høstfest, fastelavn, julemarked, teater, legestue mv. Ligeledes finder du pakkeshoppen/tankstation og Fangel Kro i gå afstand fra boligen. Naturoplevelser findes i stort omfang: Vest for byen ligger ådalen, hvor Odense Å snor sig. Her er der muligheder for gode traveture med og uden fiskestang. I det kuperede terræn omkring den tidligere grusgrav, Fangel Hede, er opsat sheltere.
Fra boligen er desuden gå-afstand til bussen ligesom der er nem adgang til både city, Rosengårdcentret, Syddansk Universitet og motorvejsnettet.

Villaen er bl.a. udstyret med flot, sort tegltag fra 2005 og gulvvarme i køkken, badeværelse og bryggers.

Den indbydende entré byder dig velkommen med masser af opbevaringsplads. Køkkenalrummet fra 2023 byder på masser af opbevarings- og bordplads, Quooker, alt i Siemens hvidevarer og højt til loftet. De fine detaljer og den åbne forbindelse til stuen giver en følelse af rummelighed og sammenhæng.

Villaen har et stort soveværelse med et praktisk walk-in-closet – det perfekte sted at starte og slutte dagen i ro og orden.

Det store badeværelse er holdt i en klassisk og neutral stil med god plads til opbevaring.

Førstesalen, som kan tilgås fra entréen, tilføjer en ekstra dimension til boligen og kan tilpasses efter dine behov – uanset om det skal være et hjemmekontor, et ekstra soveværelse eller en hyggelig læsekrog.

Bryggerset er en ekstra bonus, der tilføjer praktisk funktionalitet til hverdagen.

Udendørs finder du en solrig og hyggelig have, der indbyder til afslapning og socialt samvær. Carporten beskytter praktisk din bil og fuldender det helhedsindtryk, denne villa tilbyder.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fangel Bygade 21 , 5260 Odense S1.695.000 kr.15.291 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.296 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 109 ㎡Grund: 661 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1890Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-20 check den her

Fangel Bygade 21, 5260 Odense S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende villa i Fangel

Velkommen til denne hyggelige ejendom, der er beliggende i det rolige Fangel, som ligger som en selvstændig landsby lige syd for Odense. Her er dejligt stille og roligt, og der er god mulighed for at komme hinanden ved, hvis man har lyst. Så ønsker du at bo et sted, hvor folk hilser og smiler, samtidig med at den korte afstand til Odense betyder, at du ikke selv skal give afkald på byens bekvemmeligheder – eller spilde tid på at pendle langt til og fra arbejde. Hverdagens indkøb ordner du også n…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fangel Bygade 21, 5260 Odense S1.295.000 kr.11.682 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.661 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 109 ㎡Grund: 661 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1890