Fangelvej 135, 5260 Odense S

5260 fangelvej 135 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skønt fristed med 4.9hektar – mulighed for heste

På et dejligt fristed meget tæt på Odense, finder du her et væld af muligheder. De 4.9 hektar jord kan anvendes på mange forskellige måder – bl.a. til hestehold, idet der allerede på ejendommen findes hestebokse. Er du til opdræt af hunde, gårdhygge med får eller blot ønsker et mindre landbrug, finder du her nogle skønne muligheder. Pt. bruges jorden til dyrkning af økologiske afgrøder, men det kan let ændres til en ny ejers ønsker.

Huset fremstår lys og pænt og kan let benyttes fra dag ét. Ligeledes kan huset opdateres eller ændres efter en ny ejers ønsker, uden det behøver være bekosteligt. Boligdelen hænger sammen med sidebygningen, hvor dyreboksene findes, ligeledes der er vaskeplads til hund, saddelrum og en mellem-del, der kan bruges på forskellig vis.

Ét af de skønneste spots på grunden er fra terrassen ved huset. Herfra er det det skønneste kig over sin egen dalende grund, ned til natur, træer og åløb. Samtidig kan man nyde den friske luft med kig til egen fiskesø.

Denne ejendom taler til forskellige anvendelsesmuligheder og skal opleves på en fremvisning, for rette bedømmelse. Her er skønt at være, så pas på, at du ikke falder til – og hænger ved….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fangelvej 135 , 5260 Odense S2.795.000 kr.18.126 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.165 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 156 ㎡Grund: 49073 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930

Fangelvej 135, 5260 Odense S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Mulighed for hestehold

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/2 – klik på billede –

EDC Åløkken Boligafdelingen har nu fornøjelsen af at byde velkommen indenfor på Fangelvej 135. En yderst pæn og præsentabel ejendom med plads til de store armbevægelser.

Ejendommen byder på 49.073 kvadratmeter grund (jf. tingbogen), hvor der er uanede muligheder, så det kan passe til netop dig. Jorden er så at sige som et åbent canvas, så I kan bl.a. gøre som sælger og selv dyrke jorden som økologisk landbrug. I kan bortforpagte jorden. I kan opsætte folde, så der er plads til hestehold. Mulighederne af mange og venter på netop jeres idé. Derudover er der forenden af ejendommen et mindre åløb, der leder videre ud i Odense Å, hvor der er gode fiskemuligheder.

Ejendommen ligger i nem afstand til Odense City, hvad end det er i bil eller med bus. Skolen er beliggende i skoledistriktet for Skt. Klemensskolen. Derudover er Ådalsskolen også tæt på. Indkøb kan med fordel klares i enten Skt. Klemens eller Bellinge. Skal der pendles på tværs af Fyn, tager det dig ikke mange minutter, før du rammer det fynske motorvejsnet.

Ejendommen opvarmes med jordvarme.

Udefra set præsenterer boligen sig rigtig pænt. Hovedhuset og laden er pænt bygget sammen og skaber god harmoni med de røde tagsten og den hvidmalede facade. Bygningen er sammenhængende, så du kan gå direkte fra hovedhuset og ud i udbygningen. Derudover er også en garage. Udbygningen måler hele 167 kvadratmeter (jf. BBR) og er for nuværende inddelt med hestebokse, teknikrum, disponibelt rum med mulighed for etablering af badeværelse, samt et stort rum, hvorfra der er garageport ud mod gården og haven. Sælger har tidligere brugt bygningen til hundepension, og faciliteterne for dette er derfor i top med både små paddocks til hesteboksene, så hundene kan gå ind og ud, samt etableret en ”hundebruseniche”, der er hævet og derfor i arbejdshøjde.

Selve hovedhuset er på 156 kvadratmeter (jf. BBR). Her er et åbent køkkenmiljø med køkken og spisestue ud i ét. Køkkenet er stilrent med hvide overflader og mørkere bordplade som kontrast. Her er lavet skabsvæg, så opbevaringsproblemer burde der ikke være noget af. Derudover er et amerikanerkøleskab og to ovne.
Via den franske dør i spisestuen står du hurtigt i den rummelige stue. Fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse og have. I stue, spisestue samt køkken er de samme gulve.
Stueetagen rundes af med et stort badeværelse med bruseniche og badekar.

1. salen er med repos og 3 værelser. Værelserne er i gode størrelser, hvad enten de skal bruges som børneværelser, kontor eller lignende.

Udvendigt er haven indhegnet og vender rigtigt i forhold til solen. Ud for terrassen er lavet et lille sø.

Ejendommen har også etableret indkørsel fra den lille sidevej Multoftevænget, hvorfra det er muligt at køre direkte ind i laden.

Er du også på udkig efter en ejendom, hvor der er højt til loftet, luft til naboerne, men alligevel tæt på alt det praktiske for hverdagen? Så ring til os på 66 14 91 43 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fangelvej 135 , 5260 Odense S2.995.000 kr.19.423 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.405 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 156 ㎡Grund: 49073 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930