Fangelvej 135, 5260 Odense S

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Mulighed for hestehold

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/2 – klik på billede –

EDC Åløkken Boligafdelingen har nu fornøjelsen af at byde velkommen indenfor på Fangelvej 135. En yderst pæn og præsentabel ejendom med plads til de store armbevægelser.

Ejendommen byder på 49.073 kvadratmeter grund (jf. tingbogen), hvor der er uanede muligheder, så det kan passe til netop dig. Jorden er så at sige som et åbent canvas, så I kan bl.a. gøre som sælger og selv dyrke jorden som økologisk landbrug. I kan bortforpagte jorden. I kan opsætte folde, så der er plads til hestehold. Mulighederne af mange og venter på netop jeres idé. Derudover er der forenden af ejendommen et mindre åløb, der leder videre ud i Odense Å, hvor der er gode fiskemuligheder.

Ejendommen ligger i nem afstand til Odense City, hvad end det er i bil eller med bus. Skolen er beliggende i skoledistriktet for Skt. Klemensskolen. Derudover er Ådalsskolen også tæt på. Indkøb kan med fordel klares i enten Skt. Klemens eller Bellinge. Skal der pendles på tværs af Fyn, tager det dig ikke mange minutter, før du rammer det fynske motorvejsnet.

Ejendommen opvarmes med jordvarme.

Udefra set præsenterer boligen sig rigtig pænt. Hovedhuset og laden er pænt bygget sammen og skaber god harmoni med de røde tagsten og den hvidmalede facade. Bygningen er sammenhængende, så du kan gå direkte fra hovedhuset og ud i udbygningen. Derudover er også en garage. Udbygningen måler hele 167 kvadratmeter (jf. BBR) og er for nuværende inddelt med hestebokse, teknikrum, disponibelt rum med mulighed for etablering af badeværelse, samt et stort rum, hvorfra der er garageport ud mod gården og haven. Sælger har tidligere brugt bygningen til hundepension, og faciliteterne for dette er derfor i top med både små paddocks til hesteboksene, så hundene kan gå ind og ud, samt etableret en ”hundebruseniche”, der er hævet og derfor i arbejdshøjde.

Selve hovedhuset er på 156 kvadratmeter (jf. BBR). Her er et åbent køkkenmiljø med køkken og spisestue ud i ét. Køkkenet er stilrent med hvide overflader og mørkere bordplade som kontrast. Her er lavet skabsvæg, så opbevaringsproblemer burde der ikke være noget af. Derudover er et amerikanerkøleskab og to ovne.
Via den franske dør i spisestuen står du hurtigt i den rummelige stue. Fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse og have. I stue, spisestue samt køkken er de samme gulve.
Stueetagen rundes af med et stort badeværelse med bruseniche og badekar.

1. salen er med repos og 3 værelser. Værelserne er i gode størrelser, hvad enten de skal bruges som børneværelser, kontor eller lignende.

Udvendigt er haven indhegnet og vender rigtigt i forhold til solen. Ud for terrassen er lavet et lille sø.

Ejendommen har også etableret indkørsel fra den lille sidevej Multoftevænget, hvorfra det er muligt at køre direkte ind i laden.

Er du også på udkig efter en ejendom, hvor der er højt til loftet, luft til naboerne, men alligevel tæt på alt det praktiske for hverdagen? Så ring til os på 66 14 91 43 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fangelvej 135 , 5260 Odense S3.150.000 kr.20.428 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.405 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 156 ㎡Grund: 49073 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930Sidste tilstandrapport er fra: ingen dato check den her

Der er ingen anmendelse på “Fangelvej 135

Annonce: