Farvervænget 13, 6830 Nørre Nebel

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet familievilla tæt på alt i Nr. Nebel.

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Stor og velindrettet villa beliggende på en af byens rolige villaveje, med minimal trafik, og tæt på børnehave, skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Villaen fremstår indbydende, særdeles velholdt – og helt indflytningsklar.

I 2015 er der lavet helt nyt køkken/alrum, og i 2012 blev der sat solceller op på taget, ligesom loftet blev efterisoleret. Solcellerne gør i øvrigt, at sælger det sidste år har haft en eludgift på ca. kr. 4.400. Fjernvarmeregningen i 2022 lød på kun ca. kr. 11.000.

Rundt om huset er der indrettet hyggelige terrassepladser, og især det skønne og flot anlagte terrassemiljø mod vest er et stort aktiv for villaen. Så er der selvfølgelig også den store dobbeltgarage med elport, hvortil der er et redskabsrum.

Villaen er indrettet med en baggang/ bryggers med tilslutningsmulighed for vaskemaskine og tørretumbler.

4 gode børneværelser af forskellig størrelse. Lyst badeværelse med gulvvarme, vask i skabsarrangement og bruseniche. Herudover er der i forbindelse med forgangen et gæstetoilet.

Omdrejningspunktet i huset er selvfølgelig det store køkken/alrum, hvor der er masser af lys fra de store vinduespartier og der er udgang til gårdhaven.

Fra køkken/alrum er der adgang til det rummelige forældresoveværelse, og der er udgang til den overdækkede østterrasse.

Hyggelig, lys og nem møblerbar opholdsstue, som er i delvis åben forbindelse med alrum.

Et super godt familiehus, hvis man vil have god plads, nem – men hyggelig have – og frem for alt være tæt på alle byens bekvemmeligheder.

Kontakt os – vi vil meget gerne vise huset frem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Farvervænget 13 , 6830 Nørre Nebel1.445.000 kr.7.896 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.049 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 171 ㎡Grund: 980 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-06 check den her