Fenris Alle 40, 9230 Svenstrup J

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot familievilla på lukket villavej, tæt på skole og sportsplads.

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/2 – klik på billede –

Drømmer I om en stor villa med plads til hele familien, som er beliggende på en blind stikvej i rolige omgivelser, så er denne bolig lige noget for jer.

Beliggenheden er helt ideel for en børnefamilie, her er roligt, kort afstand til skole via gode stisystemer, kort afstand til indkøb, offentlig transport, motorvejsnettet og City Syd. Her er et godt naboskab og kæmpe fællesareal lige foran huset, med flot udsigt herudover.

Ejendommen er bygget i 2016 og der er valgt tidløse og lækre materialer, så huset fremstår yderst moderne. I huset er der et fantastisk lysindfald, så huset er lyst og lækkert. Her er gulvvarme overalt, og fremstår overalt yderst velholdt og indflytningsklart.

Boligen er på i alt 168 kvadratmeter og har en fantastisk planløsning, som passer de fleste. Husets samlingspunkt er det store lækre køkkenalrum med et flot lyst HTH-køkken med masser af skabs- og bordplads og køkkenø samt overflader af granit. Fra alrummet er der adgang via elegant glasdør til vinrum/depotrum og da alrummet og stue er ud i et er der super god plads, når hele familien kommer på besøg og nemt at dække op til alle. Fra stuen er der udgang til den dejlige solrige terrasse og den velanlagte have. Huset har egen særskilt forældreafdeling med et soveværelse med masser af skabsplads, og et stort lyst badeværelse med stor bruseniche. Fra alrummet er der ligeledes adgang til ekstra værelse eller kontor. I husets modsatte ende finder vi værelsesafdelingen, som består af entré/bryggers med indbygget skabe og med udgang, tre store gode værelser og et gæstebadeværelse med bruseniche, fra fordelingsgangen er der ligeledes udgang til dobbelt carport.

Til boligen er der masser af god opbevaringsplads og under boligens tag er opført hele 2 depotrum på i alt 22 kvm., så det må siges at være ud over det normale. Flot anlagt have som ligger ugeneret, vedligeholdelsesnem flisebelagt indkørsel, og en dejlig stor solrig terrasse/have, hvor der er masser af plads til børneleg.

Alt i alt en fantastisk villa på en dejlig rolig beliggenhed og med plads til hele familien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fenris Alle 40 , 9230 Svenstrup J4.250.000 kr.23.730 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.292 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 168 ㎡Grund: 906 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2016Sidste tilstandrapport er fra: 17.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Fenris Alle 40