Filippavej 47, 8270 Højbjerg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Etplansvilla centralt i Højbjerg

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/5 – klik på billede –

Filippavej 47 i Højbjerg byder på en rummelig villa på 136 kvadratmeter med en skøn tilbygget udestue på 25 kvadratmeter. Villaen byder på masser af plads og en funktionel planløsning, der gør den ideel til familier.

Når du træder ind i villaen, kommer du til fordelingsgangen hvorfra der er adgang til villaens værelser, bl.a. kontoret, som er perfekt til at arbejde hjemmefra eller som et ekstra værelse. Der er også et soveværelse med flotte indbyggede skabe og et mindre værelse, som giver mulighed for at have gæster eller børn boende. Der er både et gæstetoilet og et elegant badeværelse med gulvvarme. For enden af gangen vil du straks lægge mærke til den store stue, hvor der er rigeligt med plads til at slappe af og hygge sig med familie og venner. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er lyst og rummeligt med masser af skabsplads og gode arbejdsflader.

I boligen er der indbygget udestue i forlængelse af stuen. Denne dejlige solrige udestue et skønt sted at nyde en kop kaffe eller læse en god bog. Baghaven er stor og solrig, og her er der rig mulighed for at dyrke havearbejde eller bare slappe af og nyde det gode vejr. I baghaven finder du desuden et anneks, som kan bruges som gæsteværelse eller hobbyrum, på nuværende tidspunkt bruges det til opbevaring. Udover annekset er der et drivhus til at dyrke egne grøntsager, et redskabsrum, brænderum og adgang til en lukket garage. Alt i alt er det en skøn villa med masser af plads og potentiale.

Beliggenheden på Filippavej er på en stille og rolig villavej i hjertet af Højbjerg. Filippavej ligger få minutters gang fra skoler, indkøbsmuligheder, Lyseng idrætsanlæg, Kridthøj torv og offentlig transport. Du kan også nemt komme til Aarhus Centrum, som ligger kun en kort køretur væk. Udover dette er man tæt på skov, strand, Tivoli og idrætsfaciliteterne i Lyseng….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Filippavej 47 , 8270 Højbjerg5.195.000 kr.34.122 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.894 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 136 ㎡Grund: 1015 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1961

Der er ingen anmendelse på “Filippavej 47

[rotador grupo=1]